Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajlandó lennétek randizni olyan emberrel aki a pozicioja/ munkaja miatt pl kopó, kepes volna latni minden titkodat pl hivasok sms ek face book bankkontok?
Nem randiznék ilyen emberrel, bár erősen kétlem, hogy egy mezei rendőr ezekbe belátna :D
Nem a tény lenne zavaró, hogy láthatná, hanem hogy meg is teszi, pláne még a randizós időszakban, ijesztő lenne. A barátom is végig tudná kutatni az egész gépem és én is az övét, mégsem tesszük.
Nem, nem nagyon rajonganék érte. Habár előnyös is lehet, ha megkérem, hogy nézzünk csak utána a szemétkedő kollegámnak is kicsit :D
Kicsit az "Amerikai Fater" c. sorozat ugrik be a kérdésedről ahol a családfő ugyebár CIA ügynök :D
Ugye tudod, hogy azért, mert valamit nem mondanak el neked, az nem azt jelenti, hogy titok, hanem hogy semmi közöd hozzá?
Ha elolvasod, hogy a húgom facebookon a pasijáról panaszkodik, az nem titok, csak nem a te dolgod.
Nem járnék ilyennel. Engem sem érdekelne a másik privát szférája.
Én csak a hackereket tudom elképzelni, hogy mindent kiderítene rólam.
Az egyik nagybátyám egy nagyvárosban a rendőrkapitányságon fejes. Neki már pestről osztogatják a parancsokat. És régen a haverok bepróbálkoztak, hogy derítsen ki ezt meg azt, de neki sincs korlátlan hozzáférése mindenkiről. Csak hivatalból kérhet ki privát infókat. Úgyhogy az a rendőrök esetén sem úgy megy, hogy ő most mindenekfölött áll.
Bár mesélt olyan vicces sztorikat, hogy nagyon nyomozni sem kellett az esett után, a facebookon a bűnöző kiírt mindent, csak szépen felmentek a telefonnal a facéra és onnan leolvasták hol lesz a bűntény...
Egy mezei rendőr ilyeneket nem tud, azt remélem tudod.
Amúgy ki lennék borulva. Nem csalom meg a párom, de a barátaim bíztak/bíznak rám olyan infókat, amihez SENKINEK semmi köze. Én ugyan maximálisan őszinte vagyok a párommal, és nekem nincsenek előtte titkaim, de most xy barátnőmnek/barátomnak se legyenek előtte titkai? Na álljon meg a menet. Nem egyetlen nagy közös hermafrodita massza vagyunk, hanem külön egyéniségek, külön élettel, külön barátokkal. Még ha én úgy is érzem, hogy az én dolgaim a barátomra tartoznak (megértem, ha valaki még a saját párja előtt is tart egy "magánéletet"), de a haverjaim/barátaim által RÁM bízott dolgok, esetleg titkok SOHA nem fognak a páromra tartozni, bármennyire is szeretem őt, és én bízok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!