Hogy lehet megkülönböztetni egy erdélyi kopót és egy vágatlan dobermannt?
Figyelt kérdés
Múltkor láttam egy képet egy "natúr" dobiról, ha nincs odaírva lazán rávágtam volna hogy erdélyi kopó :D
Ha esetleg az utcán látnék egy ilyen kutyát (mondjuk a buszból, szóval nem tudom megkérdezni) akkor hogyan tudnám megállapítani, hogy az az eb most egy kopó vagy egy dobi?
2016. okt. 13. 20:29
1/5 anonim válasza:
Dobermannak nagyobb a mellkasa,nincs benne fehér és a farka is sokkal vékonyabb.
2/5 anonim válasza:
Amikor fürdeted őket, beteszed egyszerre a kádba mindkettőt. A fürdetés végén kihúzod a dugót, és ami lefolyik, na az a víz.
3/5 anonim válasza:
A dobermann szőre testhez simuló, nincsenek hosszabb részek benne (pl farkon), a feje hosszúkásabb, a farka vékonyabb és hosszabb, másképp is tartja, mint a kopó. Az erdélyinek tipikus kopófeje van, azaz nem keskenyedik el, a fülei nagyok és alacsonyan tűzöttek. Legegyszerűbb, ha Google segítségével te magad összehasonlítod, egyből érteni fogod. :) (A dobermann kecsesebb is összességében)
4/5 anonim válasza:
Más a fejformájuk és a testfelépítésük, a szőrük is.
5/5 anonim válasza:
Fejforma, testalkat, testtartás, mozgáskultúra, izomtömeg, szőrhossz... Tök másképp néznek ki; ha eleget nézed őket (vagy csak az egyiket), látni fogod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!