Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés szempontjából ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés szempontjából ti mit gondolnátok egy olyan huszonéves lányról, aki szinte mindent titkosított magáról a fb-on, és elég ritkán látni fent?

Figyelt kérdés
Csak a profilképe látható, azon kívül még az ismerősei se láthatnak róla semmit.
2017. júl. 12. 18:27
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Valós személy, az 100 % :) És az is igaz, hogy korábban úgymond rendes fb-ja volt,igaz akkor se posztolt/lájkolt sokat, és képekből se volt valami sok. De akkor még adatok is voltak, pl.szül.idő ilyesmik. Mostanában tűnt fel, hogy konkrétan teljesen üres az idővonala, meg csak a profilképe maradt ( és nem csak én látom így, egy közös ismerősünk is ugyanennyit lát belőle).
2017. júl. 12. 18:59
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Az enyém is pont ilyen. 23 éves barátságos, vidám, közvetlen nő vagyok. Nem hiszem, hogy a Facebook profilunk valójában sokat árulna el rólunk, sőt, 2017-ben sajnos leginkább pont az ellenkezőjét tükrözi vissza az életünknek. Ne ez befolyásoljon!
2017. júl. 12. 19:04
 13/22 anonim ***** válasza:
74%

Azt gondolnám, hogy okosan teszi.

Magáról nem ad ki infót (mert minek tárja a világ elé az életét, mint a sok figyelem hiányos és önbizalom hiányos ember, akik a like-októl lesznek boldogabbak?).

Viszont másról be tudja gyűjteni az információt, látja a képeket stb.

Plusz mivel én nem posztolok, ezért két nagyon hasznos dolgot használok a facebookon.

1. Chat és chat csoportok. Sokaknak pittyeg a telefonjuk, ha rájuk írok, így villám gyorsan elérhetek sokakat írásban. Privátban, és nem látja senki más. Ezt ő is könnyedén használhatja, csak nem veled chatel.

2. Csoportok. Én szinte kizárólag zárt csoportokban szoktam megosztani bejegyzéseket vagy képeket, amiket csak a válogatott csoportban lévő barátaim ismerőseim láthatnak, akik valszeg amúgy is ott voltak az eseménynél. Továbbá az esemény készítés is megkönnyíti egy-egy buli szervezését mondjuk. Azt is privátban szoktam, hogy ne lássa pl a főnököm vagy bárki, hogy melyik este iszom majd le magam a barátaimmal.

Szeretem a facebookban, hogy szinte mindent lehet csoportra, és személyre szabva kezelni, privát módon. Szerintem ő is csodásan kihasználja ezt.

2017. júl. 12. 19:05
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
Ismertem egy csajt, táncoslány volt, népszerű, nyitott, közvetlen természetű, de teleszaladt a hócipője, hogy minden kanos pasas ráírogatott olyan igazi ótvar csajozós dumákkal (köztük családos emberek is). Úgyhogy ő is titkosította a profilját, csak az éri el, akit ismer.
2017. júl. 12. 19:07
 15/22 anonim ***** válasza:
50%

Kb bármilyen végletes viselkedés furcsálkodásra adhat okot, hogy vajon mi lehet a háttérben, de nyilván nem törvényszerűen van is valami a háttérben.

Viszont ha ő is az a gyakori fajta, aki azt hiszi, hogy ettől jobb ember lesz, akkor ő is csak a facebook alapján ítélkezik, azaz pont ugyanazt csinálja, mint azok, akiket lenéz... ez pedig nem sok észre utal.

2017. júl. 12. 20:04
 16/22 anonim ***** válasza:
Ez az ő magánügye, egyébként meg nem teszi rosszul. Nekem úgy van beállítva, hogy az ismerőseim is különböző csoportokra vannak osztva. Van, aki ugyanúgy korlátozott, mint azok, akik nem ismerőseim, de ismerem, csak nem vagyunk olyan bizalmas kapcsolatban, hogy többet láthasson, vannak a bizalmas ismerősök, akik a legtöbb dolgomat láthatják, és van, amit csak én látok.
2017. júl. 12. 20:20
 17/22 anonim ***** válasza:
Semmi rosszat. 😊
2017. júl. 12. 20:22
 18/22 anonim ***** válasza:
Az én profilom is ilyen. Be lehet állítani ismerősöket is "idegennek", hogy ne lássanak semmit. Rendszeresen használom az FB-t, de csoportokban, a privát életemet csak a családdal és a szűk baráti körrel osztom meg, gondolom a távoli ismerősöknek bőven elég az az évi egy fotó amit felteszek úgy hogy ők is lássák. Aki 25 képet/baromságot posztol naponta, azt letiltom. A korosztályomban ez elég gyakori, igaz én már 30 felett vagyok. Persze a másik véglet is gyakori :).
2017. júl. 12. 20:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Most olvastam a 11-est, lehet h volt valami incidense, zaklatták, ilyesmi. Vagy csak most tanulta meg a beállításokat, netán komolyabb állást keres stb. Akármi is lehwt.
2017. júl. 12. 20:25
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok férfiként, sőt profilképem sincs kint, sokszor azért csinálom hogy egyesek ne találjanak meg csak úgy akik a hülyeségeikkel fárasztanak. Egyrészt nem vagyok egy mutogatási tárgy, másrészt én a facebookot leginkább kapcsolattartásra használom a közelii ismerőseimmel, illetve bizonyos csoportokban vagyok benne ahol megosztunk egymással néhány okosságot. Én senkitől nem kaptam semmi lehordást hogy miét vagyok ilyen. nem egy nem kettő lányt ismerek akik hozzám hasonlóan fogják fel a dolgokat, és velük tök jól el lehet beszélgetni. Sokan akik jól ismernek tudják miért csinálom így és senkinek semmi baja nincs ezzel. Aki facen jelölni akar ismerősnek annak van szája, legalább is használja és mondja ki, nyitott vagyok felé ha én is úgy látom.
2017. júl. 12. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!