Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés szempontjából ti mit gondolnátok egy olyan huszonéves lányról, aki szinte mindent titkosított magáról a fb-on, és elég ritkán látni fent?
Azt gondolnám, hogy okosan teszi.
Magáról nem ad ki infót (mert minek tárja a világ elé az életét, mint a sok figyelem hiányos és önbizalom hiányos ember, akik a like-októl lesznek boldogabbak?).
Viszont másról be tudja gyűjteni az információt, látja a képeket stb.
Plusz mivel én nem posztolok, ezért két nagyon hasznos dolgot használok a facebookon.
1. Chat és chat csoportok. Sokaknak pittyeg a telefonjuk, ha rájuk írok, így villám gyorsan elérhetek sokakat írásban. Privátban, és nem látja senki más. Ezt ő is könnyedén használhatja, csak nem veled chatel.
2. Csoportok. Én szinte kizárólag zárt csoportokban szoktam megosztani bejegyzéseket vagy képeket, amiket csak a válogatott csoportban lévő barátaim ismerőseim láthatnak, akik valszeg amúgy is ott voltak az eseménynél. Továbbá az esemény készítés is megkönnyíti egy-egy buli szervezését mondjuk. Azt is privátban szoktam, hogy ne lássa pl a főnököm vagy bárki, hogy melyik este iszom majd le magam a barátaimmal.
Szeretem a facebookban, hogy szinte mindent lehet csoportra, és személyre szabva kezelni, privát módon. Szerintem ő is csodásan kihasználja ezt.
Kb bármilyen végletes viselkedés furcsálkodásra adhat okot, hogy vajon mi lehet a háttérben, de nyilván nem törvényszerűen van is valami a háttérben.
Viszont ha ő is az a gyakori fajta, aki azt hiszi, hogy ettől jobb ember lesz, akkor ő is csak a facebook alapján ítélkezik, azaz pont ugyanazt csinálja, mint azok, akiket lenéz... ez pedig nem sok észre utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!