Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizás. Mik az ajánlatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizás. Mik az ajánlatok egy huszonéves párnak az első randijára?

Figyelt kérdés

A korom 25, a lányé 24.

Nos, tudom, hogy álszent világban élünk. Érdek kapcsolatok, nincs szerelem, a pénz dönti el a dolgokat és a szexiség.

De. Vonatkoztassunk el ettől és ha lehet a sztereotipiáktól is.

Tételezzük fel, hogy vannak még rendes lányok. Szerelem is van, stb.

Volt már randim, de akkor még tini voltam.

Egy felnőtt randi hogy néz ki?

Jöhetnek tanácsok, elvégre azt kérek, de élményeket is mondhattok.

Minden, ami egy felnőtt randinál fontos.

2017. júl. 12. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:

A lánynak egy húszast adok egy óráért, ha te is jösz, kaptok öszesen 30-at. Én sem csináltam még ilyet. Ez jó ajánlat ?

30/f

2017. júl. 12. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:
41%

"Nos, tudom, hogy álszent világban élünk. Érdek kapcsolatok, nincs szerelem, a pénz dönti el a dolgokat és a szexiség. "

Nagyon rosszul tudod!!!!

A randizás mindig arról szól, hogy megismerjük a másikat, hogy képesek lennénk-e vele kapcsolatot létrehozni.

Beszélgessetek sokat, mélyen, őszintén, aztán későbbiekben szervezhettek programokat, mehettek ide-oda, hogy közös élményeket szerezzetek.

2017. júl. 12. 14:23
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
26 évesen ha engem elvinne valaki egy teázóba vagy kávézóba és állná az italom, az nekem tökéletes lenne. Nem kell túlgondolni, beszélgetni kell, ismerkedni, ehhez meg nem kell extra program, főleg nem első randira.
2017. júl. 12. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell túlgondolni.

Találkoztok egy adott helyen és onnan sétáltok egyet, esetleg leültök beszélgetni. Közben meghívhatod évszaknak megfelelően egy fagyira vagy télen egy forró csokira.

De akár be is ülettek egy kávéra vagy egy teára.

Komolyabb programot én nem találnék ki első randira.

Ha működik,lesz másik randi,akkor ráértek még mást kitalálni.

De sok esetben 1 randi és kész,többet nem találkoznak a felek. Ez teljesen normális, előfordulhat,hogy nem jöttök be egymásnak, ne aggódj emiatt, ha elsőre nem jönne össze..

Kitartónak kell lenni és megtalálni azt,akivel kölcsönös a szimpátia és jól elvagytok.

Ha mindenképp programot szeretnél,akkor akár lehet bowling vagy valamilyen szabadtéri csocsó vagy közös játék, ami kicsit feldobja a hangulatot és lesz is közben miről beszélni.

2017. júl. 12. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!