Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira hosszú farmer?
Étterembe nem megyünk farmerban? :O Mindig tanul az ember valamit.
26F
Oké, biztos embere válogatja illetve stílusa, én oda farmert nem veszek fel, vagy ha igen, akkor kizárólag fehéret vagy feketét, természetesen magassarkúval, elegáns felsővel.
Párom hétköznap is ingben jár, (előszeretettel vasalok 0-24-ben:))), étterembe is elegánsan felöltözik, bár egy férfinek a farmer+ing szerintem tökéletes.
Járunk étterembe, csak azt tudom leírni, amit látok, illetve azt, hogy én miben érzem jól magam még most, 32 évesen is.
Semmit nem rosszindulatból írtam.
30 éves létemre több étteremben is jártam már, mindenhol farmerben :D
30/f
Mint írtam kedves 30/f, férfi esetében tökéletesnek gondolom, kizárólag inggel.
Máshogy viszonyulok egy vendéglőhöz pl. a Tisza-parton egy csárdához, mint egy elegáns étteremhez.
Színházba se mackónadrágban megyünk, megadjuk a módját, nem?(itthon sem kinyúlt ruhákban flangálunk szerintem)
Szeretem a jó minőségű és csinos farmernadrágokat, mert egy magassarkúval kimondottan nem hétköznapi megjelenést mutat, de mondtam, kinek mi tetszik, miben érzi jól magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!