Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek a farmermini vagy a hosszú fekete farmer tetszik jobban egy csajon?
Figyelt kérdés
Hétfőn "bevetés" lesz, azért szeretném tudni h a srácok mi után fordulnak meg jobban... persze bármelyik is legyen, magassarkú csizmával venném föl ;)előre is köszi az értelmes válaszokat... 16/L2010. nov. 6. 20:40
1/20 anonim válasza:
Ha jó a lábad, akkor mindegy. A mini qurvásabb, de nem feltétlenül szexibb. KÉPET!
2/20 anonim válasza:
ha magassarkú csizmával veszed föl sztem inkább farmer.. rohadt szexi.=)
miniszoknyában még megfáznál, meg ribancos.
3/20 anonim válasza:
jaja farmernadrág. ha csizmával, akkor akár elég a térdigérő, v hova a faszig ér
4/20 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat :) rendesek vagytok :D akkor eddig egyértelműen a farmer vezet. és igen, a lábaim meg popsim a fegyvereim :D am miről szeretnétek képet? a lábamról vagy a cuccokról?
2010. nov. 6. 20:53
6/20 anonim válasza:
tökmind1, de ha felöltözöl úgy ahogy el akarsz menni randira és lefényképezed magad, akkor megköszönjük:D
8/20 anonim válasza:
Hétfőn?:D Nem akkor kezdődik a suli a szünet után?..:D
Amúgy, mivel hideg van, szerintem vagy: farmer, vagy rövid farmerszoknya+fekete harisnya, melegebb csizma.
Ha randi lesz, akkor hajrá! :)
9/20 A kérdező kommentje:
háááát, majd meglátjuk :D mármint lefényképezem-e magam :D
amúgy de, hétfőn kezdődik a suli és ott fogunk talizni :D suli után séta egy közeli parkban :)
és a farmermini az vastag harisnyával menne (nem akarok én megfagyni :D)
és köszi h szurkoltok, aranyosak vagytok :D
2010. nov. 6. 21:09
10/20 anonim válasza:
hol lesz ez a bevetés?:O szerintem mind a kettő jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!