Nyáron hosszú farmerben "gáz"?
Amint gondolhatjátok, leányzó vagyok, ezért teszek fel egy ilyen kérdést. (Félreértés ne essék, lehet csak én vagyok ilyen szerencsétlen lánytársaim között, hogy még ezt sem tudom eldönteni.)
Mivel az alakom nem túl jó, ezért nem szeretem a rövidnadrágot. Semmiért nem vennék fel nyilvános helyre rövidnadrágot.
Viszont jön a nyár és már ma is igen meleg volt. Nekem is melegem volt a hosszú, sötét farmeromban. Háromnegyedes nadrágot azért nem vennék fel, mert a vádlimat is vastagnak érzem, a combomról nem is beszélve. A fenekem is nagy, ezért nem tudok olyan "buggyos" nadrágot felvenni, hiszen az nem állna jól egy hosszú pólóval.
Ígyhát marad a farmer nadrág.
Ezt el is fogadom, talán ki is bírom.
A kérdés tehát az, hogy mennyire furcsa, ciki így mászkálni az utcákon?
Már többször is rákérdeztek, hogy miért nem veszek fel rövidnadrágot és elég kellemetlen minden egyes alkalommal elmondani az okát.
(Nincs rajtam túl nagy felesleg, 5 kg talán. Nálam kövérebb embereket is látok rövidnadrágban szaladgálni.)
Szoknyát próbáltad már?
Ha nem tetszik a túlsúlyod, teszel ellene?
Amúgy ha nem döglesz bele, hordjad nyugodtan. Lesznek sokan, akik megütköznek rajta, de én többször is láttam már nyáron beöltözve embereket.
Igen, teszek ellene, hetente 4 alkalommal edzek (néha csak 3 vagy 2 jön össze), ezenkívül minden reggel futok, bár gondolom ez nem annyira érdekelt. :DD
Szoknyából kint van a vádlim, valamint abban nem tudok annyira mozogni, ha érted.:)
Szóval abban nem ugrálhatsz, futhatsz az udvaron akárhogy. Korlátoz a mozgádban.
Igen, a szúnyog ellen nagyon jó, de azért mégis. :DD
Miért akarsz szoknyában futni? Ha az udvaron veszed fel csak, nem mindegy h mit? Máshol meg minek ugrándozol?
Egyébként meg lehet szoknyában futni, bár tény h nem a legalkalmasabb viselet. De pl. egy sprintet a buszhoz lazán lenyomok szoknyában.. általában a magassarkú szokott lenni a lassító tényező...
Igazatok van.
Ha a vádlimtól eltekintek, akkor egy olyan hosszabb, térd felett érő szoknya, normálisan nézne ki?
Bár nem vagyok annyira szoknyás...tehát iskolában nem hiszem, hogy sokat fogom hordani.
(Jelenleg ünneplő szoknyán kívül egy szoknyám sincs.)
Viszont most eléggé kedvet kaptam hozzá. :)
Egy 15 éves lánynak milyen szoknya az elfogadott?(nem feszülős persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!