Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-22 éves fiúk! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-22 éves fiúk! Nektek milyen a tökéletes első randi?

Figyelt kérdés

Illetve milyen a női ideálotok?

Előre is köszi a választ 😌

2017. júl. 11. 13:29
 1/3 Mi közöd Tőle ***** válasza:

6-8 éve voltam ennyi idős. Kb 8 éve jöttem össze az első barátnőmmel.

Hogy milyen az ideális randi? Egymásra vagyunk hangolva. Remekül érezzük magunkat. Némi, vagy akár erős szexuális "feszültség" van köztünk.

Akkoriban nem tudtam még jól időzîteni az első csók időpontját. Tapasztalatlanabb voltam.

Illetve ahogy telik az idő, egyre inkább hamarabb történtek a dolgok. 1-2 randin csók. 2-3-4 randin szex.

2017. júl. 11. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Irracionális a kérdés. Aki nekem tetszik, az a férfiak 90 százalékának fura, és egyáltalán nem vonzó. Aki nekik tetszik, az meg nekem teljesen közömbös, vagy idegesítő.

infj, infp... Ennyit tudok mondani. Ez nem az ideálom, hanem az a típus akit el tudok viselni és ő is engem.

2017. júl. 11. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Ostoba kérdés! Nem idealizálok valamit, ami az ismerkedésről szól. Ezért is nem értem a mozis randikat pl. Én nem randizok extravagánsan. Beszélgessünk, ismerkedjünk, erről szól. Ha már egy pár vagyunk, akkor nem tekintem a közös programokat randinak.
2017. júl. 12. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!