Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/férfiak ti milyen szívesen hordanátok nylon harisnyát a mindennapokban ha a barátnőtöket nem zavarná?
Úgy értem a harisnyát, hogy nem sportoláshoz hanem a mindennapi öltözethez?
És mi a véleményetek erről a stílusról?
Nem, van aláöltöző gatyám normális anyagból a novemberi motorozásokhoz. Annyi elég a farmer alá.
De ha pridera mennék biztos nem zavarna, viszont sajnos a puncit szeretem :\
Én szeretek hordani, abból is 40 denes fényes testszínűt :)Igaz nem ilyen hőségben, 30 fok alatt gyakran hordom, rövidnadrágokhoz is, szóval jól látszik, egyébként nem vagyok meleg, se transzi.
De nyilván nem divat, még akinek szimplán bejön, az se vállalja be láthatóan, csak nadrág alatt.
Én szeretnék hordani, de nem volt merszem utcán láthatóan hordani, nem is láttam máson se. Barátnőmnek nem is mertem felhozni ezt a dolgot, így is amikor rájött, hogy eléggé odavagyok ha harisnyát húz, kérdezte, hogy ugye nem vagy harisnya fétises?
Akkor nem csoda, ha akinek bejönne, az sem vállalja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!