Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz lenne egy ilyen megszólítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne egy ilyen megszólítás? Hogyan csinálnátok?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki abban a kávézóban dolgozik, ahova a haverokkal járni szoktunk. Már régóta tetszik és rajta is láttam, hogy mindig mosolyog, ha egymásra nézünk, de még nem beszéltem vele a formalitásokon kívül.

Gondoltam, hogy legközelebb közlöm vele, hogy szimpatikus és megkérdezem, hogy lenne-e kedve egy randihoz. Szerintetek ez nem túl rámenős? Illetve ezt úgy lenne célszerűbb csinálni, hogy a haverokkal vagyunk ott, vagy egyszer menjek be egyedül és úgy közöljem vele?

2017. júl. 9. 14:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül. Legalábbis nem tudom, más hogy van vele, én már 30 vagyok, de ilyen haveri társaságoktól a gyomrom összeszorul, hogy most beszólogatnak, mint tiniként.
2017. júl. 9. 14:14
 2/2 anonim ***** válasza:
A te verziód is teljesen korrekt, de én előbb megkérdezném, hogy pl. ő szokott e kávézni, és ha igen, akkor volna e kedve meginni velem egyet pl munka után. Ha nem kévézik, akkor valami mást. Szigorúan egyedül kérdezd meg, ne a hülye haverok társaságában. Bezavarhatnak a koncentrálásban, és férfiasabb egyedül.
2017. júl. 9. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!