Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára hogy Ö tetszik nekem?
Van egy férfi aki nagyon bejön nekem, de az a gyanúm, hogy Ö ebböl mit sem sejt.
Olykor ìrok neki vagy Ö nekem...de aosem jutunk elörébb, mindig csak poénkodunk.
Élöben viszont teszi magàt, úgy tünik tetszem neki.
Hogyan adjam a tudtàra finoman hogy szeretnék talàlkozni Vele kettesben és nyitnék felé?
Félek a visszautasìtàstól, s nöként szégyellem a kezdeményezést.
Én a hûszas éveimben jàrok.
Ö idösebb nàlam.
Ne visszautasítástól, nem haladástól félj. Legnagyobb félelemre való ok, nem változás.
Ezzel előrébb kerülsz, így is úgy is. Extrémen gondolkodva, mi lenne ha 100 évig tartana ez? Nem kezdeményeznél s nem lépnél tovább? Az 100 évnyi tiszta szenvedés.
Az kezdeményez, aki érzi. Nem tehetsz nemedről.
Sok sikert! :)
Koszonom Nektek :)
Varok par napot es irok Neki ..aztan lesz ami lesz
Azért gondolom cikinek, mert ez igenis a férfiak dolga.
Illetve nagyon megalàzônak érezném, ha visszutasítana...ezért félek kezdeményezni.
Sosem voltam ràutalva eddig.
Megszoktam, hogy mindig a pasi lép és nekem csak engednem vagy hàrítanom kell.
De ez most màs helyzet. A kedves kiszemeltem azonban valószínüleg nem vàgja le hogy bejön nekem...
Szôval most kivételesen nekem kellene lépnem irànyàba..csak félek meg ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!