Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan adjam a tudtára hogy Ö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a tudtára hogy Ö tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki nagyon bejön nekem, de az a gyanúm, hogy Ö ebböl mit sem sejt.

Olykor ìrok neki vagy Ö nekem...de aosem jutunk elörébb, mindig csak poénkodunk.

Élöben viszont teszi magàt, úgy tünik tetszem neki.

Hogyan adjam a tudtàra finoman hogy szeretnék talàlkozni Vele kettesben és nyitnék felé?

Félek a visszautasìtàstól, s nöként szégyellem a kezdeményezést.

Én a hûszas éveimben jàrok.

Ö idösebb nàlam.

2017. júl. 9. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Hát mégis hogyan? Odamész azt' elhívod bmeg!
2017. júl. 9. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

Ne visszautasítástól, nem haladástól félj. Legnagyobb félelemre való ok, nem változás.

Ezzel előrébb kerülsz, így is úgy is. Extrémen gondolkodva, mi lenne ha 100 évig tartana ez? Nem kezdeményeznél s nem lépnél tovább? Az 100 évnyi tiszta szenvedés.

Az kezdeményez, aki érzi. Nem tehetsz nemedről.

Sok sikert! :)

2017. júl. 9. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Beszólsz valami egyértelműt ügyesen,kreatívan.Mondjuk olyasmit,hogy úgy meginnál vele egy kávét kettesben.Ha erre nem reagál,akkor nem érdekled,nem kellesz neki,vagy balf...sz.Egyik esetben sem vesztesz semmit.Ha meg vevő rá,úgyis lecsapja a labdát.Legrosszabb esetben is nyersz pár szép estét.Hidd el,néha megéri bátornak lenni! ;-)
2017. júl. 9. 16:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Koszonom Nektek :)

Varok par napot es irok Neki ..aztan lesz ami lesz

2017. júl. 9. 17:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem, nőként miért szégyenletes kezdeményezni...
2017. júl. 9. 19:14
 6/7 A kérdező kommentje:

Azért gondolom cikinek, mert ez igenis a férfiak dolga.

Illetve nagyon megalàzônak érezném, ha visszutasítana...ezért félek kezdeményezni.

Sosem voltam ràutalva eddig.

Megszoktam, hogy mindig a pasi lép és nekem csak engednem vagy hàrítanom kell.

De ez most màs helyzet. A kedves kiszemeltem azonban valószínüleg nem vàgja le hogy bejön nekem...

Szôval most kivételesen nekem kellene lépnem irànyàba..csak félek meg ciki.

2017. júl. 9. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy passzív vagy és azt hiszed, ez a férfi dolga. Nem a férfi dolga, hanem azé, aki akar valamit. Megalázó, mi? Hát nekünk is az, képzeld el!
2017. júl. 9. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!