Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos, fitnesz lányok összejönnétek egy kövér pasival, ha kedves, jószivű és mindent megtenne értetek?
"Nektek kell jól kinézni nem nekünk ezt tessék elfogadni!"
Nem öregem. Itt elfogadni egyetlen embernek kell valamit, és az te vagy. Annyit, hogy sosem lesz jó nőd. A jó nők meg magasról tesznek arra, hogy szerinted kinek, mit kell elfogadnia, egyszerűen kikerülnek (vagy átugranak ha az könnyebb), semmit nem tudsz nekik adni
Menthetetlen vagy kérdezõ,nem fogjàk elfogadni.
Mert nem azért izzad a teremben,meg nem azért eszi a diétàs kajàt,nem azért van hosszú szexy haja,meg nem azért vesz pics_szoknyát hogy a magadfajta mackós pasik lihegjenek rajtuk.
Max akkor fogsz kapni ha van nettó 1 milliós fizud meg egy prémium verdàt szépen berendezett kecód de ezek a nõk mivel piacképesek ezért kapnak ilyet plusz kigyúrt igényes palikat.
Neked akkor ajànlom rosszlanyok.hu és 0690 xxx xxxx szàm hívàsàt.
Vagy beéred egy dagadttal akire max két hetente ràfanyalodsz mert nem jut màs.
B terv megembereled magad és embert faragsz magadból minden téren.
Kérdező, te nem fogsz tudni megmozdulni fájdalmak nélkül, neked lesz egy rakás betegséged, amikre fizetheted a gyógyszereket meg az orvosokat meg a műtéteket, pedig olcsóbb lenne ezt megelőzni megfelelő életmóddal, de te ehhez lusta vagy, és gyanítom, hogy ha a kiszemelted, aki rád fanyalodott, majd szülés után nem fogy vissza azonnal, akkor te majd szépen megcsalod, elhagyod...
Lehetnek elvárásaid, semmi baj, csak több az esélye a sikernek, ha az életmódod összeegyeztethető a kiszemeltjeid életmódjával, és nem szöges ellentéte.
Aki rendszeresen sportol, az bizonyos rendszerességgel ezzel van elfoglalva, és akkor nem veled foglalkozik (hacsak nem csatlakozol hozzá), aki odafigyel az étkezésére, az nem fog neked kondérnyit főzni.
Senkinél nem elfogadható a mértéktelen elhízás, sem nőnél, sem férfinál, és aki betegség miatt hízik el, az forduljon megfelelő szakemberhez, aki tud segíteni rajta, hogy legalább normál szinten tartsa és ne váljon szélsőségessé.
Amikor anyám nagyon elhízott (még vissza tudott fogyni műtét nélkül), és elkezdett dietetikushoz járni, és változtatni kellett, nem volt egyszerű, de a család mellé állt, és ő is le akart fogyni, mert rosszul érezte úgy magát, volt, hogy elvettük előle a tányért, volt, hogy vittük magunkkal sétálni, egy év alatt leadott 30kg-ot, javult az egészsége. Sajnos valamennyit visszaszedett, de az életmódja megváltozott, jobban odafigyel az étkezésére, többet mozog, mert nem akar ismét akkora lenni, nehéz volt elindulni, de megvolt az akarat, és ez segített neki.
Baromi kevés esély van rá.
Főleg életmódbeli különbségek miatt. Az hogy néz ki, hogy a nő eljár edzeni szabadidejében, te meg addig mozogsz, amíg elmész a hűtőig meg vissza?
Ez meg a leghülyébb kifogás arra, hogy te miért nem mozogsz és miért akarsz csinos nőt magad mellé, hogy a férfiak vizuálisabb nem, és a nőnek meg kellene elégednie egy állítólag jó természettel, mert ők nem azok. Egy francot! Egy nőnek is van szeme azért meg ízlése. És hasonló általában hasonlóhoz vonzódik, azzal passzol.
Az én barátomon van legalább 10-15 kg felesleg, mégis vele vagyok lassan már két éve (mikor megismerkedtünk is már ilyen volt), pedig én mindig is sportos voltam, viszont ő eljön velem nagyon szívesen futni, kerékpározni, úszni, tollasozni is szoktunk, illetve túrázgatni, tehát van közös érdeklődés bőven. (És nem gazdag mielőtt valaki ezt hozná fel)
Kérdező, szerintem úgy esélytelen ilyen lányt találnod, ha utálsz mozogni, hiába a többi pozitív tulajdonság, aki sportos, annak 99%-ban fontos, hogy a párja is szeressen mozogni valamilyen szinten
25/n
Én heti négy alkalommal legalább eljárok edzeni, a párom mégis túlsúlyos. Rólam meg azt hiszik, hogy anorexiás vagyok :)
Nem érdekel, ki mit gondol, ez van. Engem a személyisége nyert meg. 15 évvel idősebb nálam, tudom hogy nekem is vannak gyenge pontjaim.
Kérdező!
Írd ki a kérdést úgy is , hogy "Sportos, fitnesz Pasik összejönnétek egy kövér csajjal, ha kedves, jószivű és mindent megtenne értetek?"
aztán hasonlítsd össze a válszokat, meg fogsz lepődni...
Kedves Kérdező!
Ugye a kérdés nem komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!