Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sportos, fitnesz lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sportos, fitnesz lányok összejönnétek egy kövér pasival, ha kedves, jószivű és mindent megtenne értetek?

Figyelt kérdés
2017. júl. 6. 18:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
87%

Mert ilyen a magyar ember utolsó.

Kellene a Bömös,a főnöki bőrfotel,az Armani öltöny,kell a luxus kecó,Bahamai utazás.

De tenni érte nem hajlandó sajnos.

Igazad van aki nem tesz érte az ne akarjon fitnesz cicát,az érje a ,,van rajta mit fogni töltött galambokkal".

2017. júl. 6. 20:40
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

@10: azért, mert mindenki úgy van vele, hogy csak őt kell elfogadni, rá nem vonatkozik a szabály.

Nézd meg csak a GYK-t vagy az ismerősöket:

- az igazi férfi nem csontokkal játszik, elfogadja a nőt vs nekem sportos, kigyúrt vízilabdás kell

- attól hogy kövér vagyok a belső értékeim miért nem számítanak a nőnek vs a csaj legyen szőke, nagymellü, fitnesz cica, a belső nem érdekel.

De ugyanez megy a pénzzel (a férfinek legyen lakása de a nő még anyunál lakik, meg mi az, hogy a gazdag csajnak nem jó a szakmunkás, de persze ő sem az operátor lánykára csorgatja a nyálát)

2017. júl. 6. 20:51
 13/31 anonim ***** válasza:
39%
Rendszeresen mozgok, kicsi is vagyok eleve, számomra kizárt, hogy összejöjjek egy kövér pasival, tegyük fel, alszunk egymás mellett, aztán fordul egyet álmában, és csak a testsúlyával összeroppantja a gerincemet vagy megfulladok alatta... Ismerek olyat, aki könnyen hízik, és nem kell hozzá zabálnia sem, de ő ezt úgy tartja normál szinten, hogy rendszeresen sportol és odafigyel az étkezésére, így normál alakja van, és nincs elhízva.
2017. júl. 6. 21:37
 14/31 anonim ***** válasza:
32%
#13 Az oké, hogy nem jönnél össze kövér pasival, szíved joga. De olyan hihetetlen baromságokat hordasz össze, hogy a pofám leszakad!
2017. júl. 6. 22:16
 15/31 anonim ***** válasza:
52%
Úgyis lepontozást kapnék, ha csak annyit írnék, hogy nekem ez nem jöhet szóba. Akkor már legalább legyen okotok is lepontozni az indok miatt... Inkább erőltessétek meg magatokat és próbáljatok lefogyni, ha csinos, sportos nőt akartok magatok mellé.
2017. júl. 6. 22:21
 16/31 anonim ***** válasza:
67%

13-as: tehát egy 100 kilós kövér pasival nem jönnél össze mert mi van ha megöl véletlen. Mi van egy 100 kilós sportolóval, ami nem is extrém egy férfinél.

Egyébként sportos 84 kilós férfi vagyok, egyik exem 155/45 kiló volt, és sosem tettem kárt benne, pedig én tényleg a forgolódós, bújos típus vagyok álmomban.

2017. júl. 6. 22:25
 17/31 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként gyanítom 13as sem aludt még együtt a plüssmaciján kivul senkivel, annyira irracionálisan a félelmei, a múltkor elaludtam a 9 kilós unokahúgommal, majdnem 10x akkora vagyok, mint ő, és még csak nem is az anyja vagyok, hogy már megszoktam, mégsem esett benne kár, 13as szerint minimum agyon kellett volna lapitanom 😀 Lol
2017. júl. 6. 22:28
 18/31 anonim ***** válasza:
67%
"Egyébként gyanítom 13as sem aludt még együtt a plüssmaciján kivul senkivel" - tévedés, csak már elegem van azokból a felhasználókból, akik kövéren csak csinos társat akarnak maguk mellé, de őket fogadják el kövéren, mert a saját egészségük érdekében sem hajlandók megerőltetni magukat...
2017. júl. 6. 22:34
 19/31 A kérdező kommentje:
Nem szeretek sportolni, de imádok sokat enni és szeretnék egy jó alakú nőt ez miért baj? Mi vizuálisabbak vagyunk és nő a szebbik nem tehát tessék esélyt adni a kövéreknek. Nektek kell jól kinézni nem nekünk ezt tessék elfogadni!
2017. júl. 6. 22:49
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

18: több konnebtben irtam, hogy ez nevetséges mikor a kövér csaj deltas vízilabdázók akar, a kövér srác meg bombázót, de persze őket fogadják el.

Pedig a testsúly ön könnyebb változtatni, mint nyomni egész nap a cosmo lány dumát, hogy az igazi férfi nem csontokkal játszik.

De ettől még a rad fekszik, agyonnyom ugyanolyan vicces ellenérv.

Én 3 okból nem kezdek kövér nővel:

- esztétika

- kitartás. Ha én tudok küzdeni egy jobb megjelenésért, akkor gondolom tőle se lenne túl nagy elvárás, de aki a zabálást nem tudja abbahagyni, az vajon más területen majd kizáró lesz?

- egészség. Volt barátnőm mamája túlsúlyos volt. Már 50 évesen nehezére esett egy nyaralások egy 2-3 km-es séta, fajták a terdei. Én aktív életet elek, sportolók, túrázok, utazom, egy túlsúlyos pár ebből miben venne részt? (Az utazás nem az, hogy döglünk a parton).

De attól nem felek, hogy eleszi a kajàt, vagy agyon nyom 😀

2017. júl. 6. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!