Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakról tudtok mondani dolgokat?
Sajnos nem vagyok az a nagy társosági ember, meg nincs is olyan haveri kör akik igazán járnának velem bulizni olyan helyekre ami nekem is teteszik, szóval regisztrálok egy társkeresőre.
Melyik a legjobb?
Mennyi és milyen jellegű adatot érdemes megadni?
Mit írok a bemutatkozóba?
Milyen képet érdemes feltenni? Hány darabot?
Volt már olyan, hogy megtaláltatok egy ismerőst ilyen oldalon? Az ciki?
Hogyan szűrhetem ki a problémás jelentkezőket?
Akkor hajrá...annyit adj meg magadról amennyit gondolsz, ne érdekeljen ki mit ír.
Képek mennyisége is választható, de szerintem 2-3 legalább legyen, és ne olyan amin ostobán vigyorogsz a tükörbe :)
Én egyszer mikor keresgéltem a társkeresőn az egyik ex osztálytársamat találtam meg...hát csak lestem, hogy wtf? Nem tudtam, hogy írjak-e neki valamit, de inkább békén hagytam:)
Ha találsz valakit aki megtetszik az alapján amit írt magáról plusz a kép alapján, akkor írj neki nyugodtan. Igaz az amit az előző hozzászóló írt, hogy a nők néha visszaírni is basznak.
Beszélgess vele egy ideig, levelezz és talán már itt kideríthetsz róla plusz infókat és az alapján leszűrheted, hogy milyen nagyjából. (arra gondolok, hogy komolyan vesz-e, nemcsak unalomból csinálja, nincs-e párja aki mellett titokban van fent az oldalon)
De igazából csak majd pár találka után ismered meg jobban...
Én ajánlom neked ezt az oldalt. [link]
Ide fel tudod tölteni a kiszemelt képét és megnézni, hogy nem-e fake a kép. (vagyis nem egy számodra ismeretlen sportoló vagy modell :D )
Mást nagyon nem tudok mondani, talán azt még, hogy legyél nyitottabb legalább a levelezések során. Ne ijessz el senkit, mert lehet, hogy normális annak ellenére, hogy hülyén ír, fogalmaz. Sok szerencsét.
(Mennyi idős vagy amúgy ha szabad tudni?)
Akkor bőven sok jelentkező, vagyis inkább jelölt lesz számodra az ilyen oldalakon. Én azt rontottam el, hogy olyan oldalakon voltam ahol nem nekem való lányok voltak. Egyiken főleg 30-on túli nők, másikon meg szinte csak pesti. (én meg messze lakok Pesttől és nem tervezem a költözést Magyarországon belül)
Talán több oldalra regelj először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!