Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakról mi a véleményetek?
Nekem ellenkezik, az elveimmel(értsd, eddig még nem fordult elő, hogy ennyire szarul érezzem magam... , de már megint közeledik a karácsony , és eléggé el fog fogni a sz*r érzés tuti). De érdekelne, melyik oldalak amik tűrhetők, és egyáltalán van e értelme.
20F
Én nem hiszek benne. Anno a fórumok és a jó társaság miatt regisztráltam, de mondanom sem kell milyen undorító leveleket kaptam, még kép nélkül is. Nem vagyok egy istennő, de amikor tettem ki képet, akkor folyamatosan:
"Lenne kedved szexelni? Webkamerád van?".
Na hát köszönöm, nekem ennyi elég volt.
Mi hármashoz keresünk fiút, és bár rengetegen fe vannak regisztrálva SENKI nem alkalmas a dologra eddig.
Mivel fiú vagy te gondolom lányt keresel. Lányból viszont JÓVAL kevesebb van és nem hiszem, hogy a sikerességi ráta ott bármivel is magasabb lenne.
Van akinek bejön, de az minimális.
Igen karácsony körül rájöhet az emberre a magány érzése.
Nekem is fura lesz, hogy nem a kedvesemmel töltöm a karácsonyt.
De az élet ilyen hepe-hupa, néha jó néha rossz. Változik.
Horatius szavaival élve: Nem lesz, ami rossz ma, nem lesz
folyton az.
Próbáld meg az látni, hány embert szerethetsz a közeledben.
A kedvesed pedig még nincs felkészülve a találkozása, sőt te sem. De érdemes várni, mert eljön a találkozás napja, csak az a fájdalmas kérdés, hogy mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!