Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is hagyod fizetni a férfit, ha már a randi elején látod, hogy ennek nem lesz folytatása?
"Mi van azokban az esetekben, amikor rájössz gyorsan, hogy a randi végén el fogsz köszönni"
Olyankor, az randi vége. Miért maradna bárki is? O.o
Miért innék vagy ennék, vagy csinálnék bármit is olyannal, akitől semmit sem akarok? O.o
Gyerekeeeeek.
Ismerkedni mentek randira...
Nekem az is fura, direkt pénzköltés van. Mikor én randizok, pénz költés teljesen véletlenszerű és esetek nagy százalékánál szimplán nincs.., avagy nem kerül elő egyik fél pénztárcája sem.
"Viszont nem erőltetem, kedves gesztus, ha ő fizet, de ne úgy tegye, hogy ezért cserébe vár folytatást, mert azt majd eldöntjük együtt, hogy akarunk-e kölcsönösen valamit még, vagy sem. Sajnos általában azt hiszik, hogy ha meghívnak, akkor biztosan lesz valami."
Érdekes, körülbelül ezzel a kétféle nővel találkoztam mostanában (az egyik, aki természetesnek veszi, hogy őt meg kell hívni, a másik ez).
Többektől hallottam, hogy azért nem szeretik a meghívást, mert akkor a férfi azt gondolja, hogy valami jár cserébe. De most tényleg, egy kávé még drága helyen is 1500 forint alatt marad (de átlag randis helyeken inkább a fele, harmada), tényleg van olyan, aki azt hiszi, ha kifizetett "ennyi" pénzt, akkor az bármire feljogosítja?
Azt gondolom ez is elborzasztó, még férfiként is értetlenül állok előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!