Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi, a rettegett kínos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi, a rettegett kínos csönd. Hogy lehet megelőzni? Volt benne részetek, sikerült kimászni belőle vagy el is rontotta az egészet és nem is volt folytatása a lánnyal/fiúval?

Figyelt kérdés

Inkább beszéljen az ember minden gyökérségről, csak csend ne legyen? Volt akinek ez tényleg elrontotta az egészet, ha pár percig nem találtatok témát?

Volt olyan, hogy nem indult be a laza beszélgetés, csak interjúszerű kérdés-válasz-visszakérdés-válasz-kérdés körök ismétlődtek?

2013. okt. 28. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ilyen még nem fordult velem elő:D
2013. okt. 28. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Volt olyan, hogy csendben voltunk egy randin, de nálam eddig a kínos csend nem fordult elő.
2013. okt. 28. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:

volt kínos csend..1 randin többször is:DD

úgy jöttem ki előszőr, hogy kb 1 perc csend után elkezdtem összevissza hülyeségeket mondani..xddd

Amikor éreztem hogy a második jön, már csak annyit mondtam nevetve hogy na már megint jön a kínos csend:D

2013. okt. 28. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Velem még nem fordult ilyen elő. Csend az volt, de akkor jött az, hogy milyen aranyos vagyok és megölelt. Amúgy ezt annyira nem értem, hogy hogy lehet kínos csend. Én bármiről elbeszélgetek. Ha másról nem, akkor arról, ami éppen a környezetünkben van vagy elkezdem mesélni, hogy mit csináltam ma, milyen filmet néztem stb.
2013. okt. 28. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Sok színes témával.
2013. okt. 29. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! A kérdésed jogos, de sajnos ellene nem tudsz tenni semmit. Emlékszem, évekkel ezelőtt volt egy "randim" (vagy annak nevezhető), ami abból állt, hogy a suliból hazakísértem. Pénteken egy suli-buliban ismerkedtünk meg, és üzente a barinőjétől, hogy hétfőn várjam meg a sulinál. Ám azt a kínos fél órát - órát azóta sem tudom elfelejteni. Én voltam a riporter, ő a kérdező alany, ami nem is lett volna rossz, ha nem "igen" és "nem" válaszokban merült volna ki. Már nem tudtam, mit is mondjak, amivel valahogy szóra bírhatom és elinduljon egy beszélgetés. Valahogy a házukhoz értünk és vége szakadt a gyötrelemnek. Amíg élek, nem fogom elfelejteni.

A kérdésedre a válasz, csak olyan lánnyal randizz, akit azelőtt kicsit "feltérképeztél" és tud mondani önállóan legalább három értelmes mondatot. Még így sincs garancia arra, hogy nem lesznek kínos csöndek.

2013. okt. 29. 09:39
 7/7 Van aki válasza:
keress egy olyan témát amin mindketten egy hozamom vagytok...kérdezd meg mit sportol és kezdj el vele arról beszélgetni..nyugi befog indulni a beszélgetés csak egy témát kell találnotok..!
2013. okt. 29. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!