Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1 hete ismerkedem egy fiúval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hete ismerkedem egy fiúval, most lement a Balatonra,10-20 percenként ír csak nekem 1-2 szót. Hagyjam békén?

Figyelt kérdés
2017. jún. 30. 18:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%

Felnőttként többet igényelsz, mint 10-20 percenként pár szó?

Hajaj...

2017. jún. 30. 18:23
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

Valaki írta egyszer korábban egy hasonló kérdés kapcsán, hogy sokkal többre mennének az emberek, ha mondjuk felhívnánk egymást 15 percre, amikor tényleg egymással foglalkoznának, mint hogy ilyen morzsákat szórnak egész nap.

Most egyet kell értenem vele.

Miért nem elég, ha mondjuk este 9 körül felhívjátok egymást és beszéltek kb 20 percet?

De egész nap meg mindenki elvan, csinálja a dolgát.

Mi értelme van ennek a 20 percenkéti irogatásnak?

32N

2017. jún. 30. 18:33
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Istenem, hát úszik a Balatonban, sörözik a haverokkal, nehogy már a telefonját nyomkodja folyamatosan! Már a 10-20 percenkénti írás is túlzás. Engedd már levegőt venni!
2017. jún. 30. 18:36
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

És te mit írsz neki?

Imádom az olyan nőket, akik 10 percenként megkérdik, hogy hogyan vagyok, meg mi újság, meg ott is meleg van, meg mit csinálsz, és utána elvárják, hogy Jókait megszégyenítő leírásokkal válaszoljak, majd mikor megvan, akkor 10 perc után megint megkérdi, hogy mi újság. Mintha az elmúlt 10 percben történt volna bármi.

Na ilyenkor jönnek az egy szavas válaszok.

2017. jún. 30. 18:41
 5/13 anonim ***** válasza:
43%
#2-es: nagyon jó tanács!
2017. jún. 30. 18:41
 6/13 Isten Keze válasza:
42%
Velem a lányok szokták ezt csinálni , de van hogy szinte megállás nélkül dumálunk egésznap. Most is megismerkedtem eggyel 2 hete, szinte 5 percenként vagy gyakrabban írtunk egymásnak, nagyon elvoltunk erre mint derült égből villámcsapás lelépett. Szerintem dobj fel valamilyen témát, amiről tudtok többet beszélni, és gyakrabban. Utálom én is az ilyet, hogy b*szik vissza írni csak egy jó idő múlva...
2017. jún. 30. 19:15
 7/13 anonim válasza:
57%
Pötyögjön a Morse....
2017. jún. 30. 19:19
 8/13 anonim ***** válasza:
48%
Majd ír, most valszeg más dolga van.
2017. jún. 30. 19:28
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
Ez most komolyan probléma? Nyaralni ment le, nem chatelgetni. Hagyd már békén. Miért kell piócának lenni?
2017. jún. 30. 19:42
 10/13 anonim válasza:
88%
Igen, hagyd békén, amíg nyaral, 1 hete ismered. Még akkor se kéne, hogy elkeseredj, ha egész idő alatt nem írna. Ha hazaért, hosszasan beszélgethettek majd, mert akkor már lesz mit mesélnie és talán még lelkesebb is lesz, hogy beszélhettek, ha nem ad tájékoztatást 5 percenként nyaralás alatt. Engedd, hogy hiányozzon neki, hogy beszéljetek! :D
2017. jún. 30. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!