Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van, akinél bejön a PUA?
Többen mutatták nekem ezt a "csodát", szóval kicsit beleástam magam. Hát volt baj. Nem elég, hogy nő vagyok, még pszichológiát is tanulok és kissé leforrázott, hogy milyen módszereket képesek írni nők felszedésére. Volt, amelyiken mosolyogtam, volt, amit más névvel és kicsit másképp hallottam olyan embertől is, akinek azért adok a szavára, de a legtöbb dologról egyszerűen nem akarom elhinni, hogy működik.
Feltételezem, inkább a placebo okozza, mert ha az illető elhiszi, hogy "ezzel" tud csajozni, akkor valószínűleg, ha jó szöveggel a kezébe adnék egy botot vagy normális módszereket, ugyanúgy elkezdene hinni az erejében annak is. A másik, ami miatt működhet, hogy azért egy csók erejéig, vagy egy éjszakára nem akkora művészet az embernek így el(ő)adni magát, pláne, ha van a másikban alkohol is. Külföldi fronton nem nézelődtem (elvileg az jobb), de a magyar nyelvű anyag és az egész egyszerűen kegyetlen.
Nem szeretnék ezzel senkit megbántani, akinek bejött, de annyira lelketlen számomra már csak a tény, hogy módszeresen szedjünk fel valakit, arról nem is beszélve, hogy nem értem, miért választja valaki önként azt, hogy egy beszélgetés közben pörgesse a módszereket a fejében és kitalálja, mit kell épp alkalmazni. Arról nem is beszélve, hogy pár helyen ráismertem a radnialanyaimra és bizony pont azokra bátorít a PUA, ami nekem kifejezetten ellenszenves volt a másik viselkedésében és nem tett vele túl jó benyomást. Bár lehet, hogy csak nekem tűnik fel az erőltetettség és a műanyaghatás a másik beszédében és engem bosszantott kifejezetten néhány dolog annyira, hogy már-már rá akartam kérdezni, hogy kinek a szerepét akarja épp játszani előttem.
Hölgyek? Urak? Valakinek van jobb tapasztalata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!