Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szinte az összes csajnál működik a negatív bókolás?
Ha olyan a ledven siman visszakapna hasonloan szep bokokat ...
Mivel ugysincsen nagy onbizalma igy par perc alatt azt is lerombolnam ...
Szal rossz taktika
Ez az új divat?
Én dedósnak tartom ezeket, és nálam nem működik. Nem, még haverok között sem díjazom. Az egyetlen, akitől elfogadom a csipkelődést, az öcsém, mert együtt nőttünk fel, és ez csak testvéri piszkálódás köztünk, ha épp van ilyen (bár egyre kevésbé, amióta mindketten önálló felnőttek vagyunk), de neki is csak egy határig.
Velem van a baj, hogy a felsorolt listában nem mindegyiket tartom negatívnak (vagy éppen bóknak)? Pl az első az simán egy ténymegállapítás. Vagy azt sem értem, miért lenne "negatív bók", ha valaki megkérdezi, ez-e a természetes hajszínem (főleg, hogy nem az).
Egyébként a pua-módszerek a legtöbb csajnál pont, hogy nem működnek. Van egy típus, akinél szinte mindig, de az az egy típus a női társadalomnak olyan max 10%-át teszi ki, a többi sikítva menekül az egésztől. Vagy olyan, mint én, hogy észre sem veszi, hogy te ezzel most megbántani akarsz meg az egóm lejjebb vinni és az értékem csökkenteni (wtf).
Az összes csajt nem tudom, de engem a szüleim, de főleg az apám egész életemben ilyenekkel bombázott, ezért nagyon nehezen viselem az ilyesmit és borzasztóan érzékeny vagyok arra, ha valaki folyton kritizál vagy piszkál.
Úgyhogy nálam lenne ugyan hatása, de nem éppen pozitív. Akinek akár szándékosan, akár gyárilag ilyen a stílusa, azt nagy ívben kerülöm és soha nem találtam még vonzónak az ilyen embert.
Nálam biztos nem működne..csak egy bunkónak tartanám az illetőt.
...
Megnéztem pár videót... hát mit mondjak.. ez egy baromság, ahogy van.(mármint ez a pua)
Ezek a beszólások "mextől" meg olyan szintüek, hogy egy jólszituált nő vagy férfi vagy úgy visszaválaszol, hogy elsírja magát, vagy jól szájonvágja.
meg remek a keretsztroi, hogy ki milyen lúzer volt és abból lett egy mácsó.
Bár gratulálok neki annyiból, hogy erről a sok szerencsétlenről le tud gombolni a semmiért egy valag pénzt.
(taps)
N
Nekem ezekből van ami parasztság, de van ami semleges, sőt olyan is ami még pozitív is (pl egyedülálló stílusod van)- feltéve ha utána nem húzza le...
De szerintem aki könyvből tanulja az udvarlást az előbb-utóbb úgyis elbukik, főleg ha erősebb lányba botlik. Ami nem nagy ügy, mert aki ilyesmire vetemedik annak eleve komoly önértékelési gondjai vannak, plusz még mélyen le is nézi a nőket.
Nálam nem működne, de úgy gondolom, hogy viszonozni kell mások tetteit.
Így én visszaszólnék valami sokkal durvábbat, akár olyat is, amitől majd sírsz ott, ahol senki sem lát. :)
21/L
" csaj egóját és egyben értékét lejjebb húzni, hogy az övé magasabb legyen."
Ez valami rohadt szánalmas. Nem bírom a paraszt embereket, és egy kapcsolatban kölcsönösen támogatni kell egymást, nem lehúzni. Nálam egyben az utolsó randi is lenne az első ilyen szövegekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!