Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Párkeresésnél bennetek támadnak negatív érzések ha szilikonmellű nőről van szó?
hát....a szilikonmell életveszélyes lehet a nőre nézve ha az implantátum sérül bármilyen módon. Ezenkívül sz_r rajta feküdni mer nyom meg teljesen természetellenes.
A fülbevaló tök más...
Nyilván nem ezzel kezdem az ismerkedést, hogy rákérdezek: "szia, igaziak?" szerintem kb. a szomszéd kerület is visszahangzana a pofontól, amit kapnék (más dolog, hogy ha megütne, azt nagyon rosszul viselném, el lehet intézni civilizált módon is egy ilyen helyzetet).
Szóval, nem, ha egyébként tetszik, akkor nem zavarna a tudat, hogy szilikon. Nem feltételeznék róla semmi negatívat, ha így érzi jobban magát, egészségére.
Nem, pedig a természetes, formás melleket szeretem (akkor is ha akár kicsik).
Egy szilikoncsöcs nem tud rosszul kinézn, ha normálisan, igényesen van megcsinálva. (Persze sokat tudna mindenki linkelni, amik rondák biztos).
Ha amúgy a nő személyiségre és külsőre is bejön, akkor ez tényleg olyan századlagos dolog, hogy nem érdekelne
27/F
Nem igazán a célcsoportom az a réteg, akiknél gyakori a szilikonmell :D nem is találkoztam még ilyen nővel.
De ha mégis találkoznék, nem ennyi alapján ítélném meg, hanem a teljes sztori, a teljes személyiség számítana.
Persze mivel a szilikonmell társadalmilag "Rossz.", ezért persze, hogy egy csomóan csípőből elutasítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!