Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Párkeresésnél bennetek támadnak negatív érzések ha szilikonmellű nőről van szó?
Ha ízléses a műmell, akkor észre sem veszem, nem támadnak ilyen gondolataim. Volt egy lányismerősöm tényleg teljesen lapos mellekkel, ő csináltatott magának két hozzá illő méretű picit, mert zavarta. Nehéz volt észrevenni, hogy nem igazi, nem vitte túlzásba.
Az ilyen 2db hatos focit berakató csajról viszont pont azt gondolom amit írtál, hogy felszínes, hogy jó lesz majd vállalkozó feleségnek
OFF: Nahát. Nekem meg pont az a bajom, hogy nem szeretem a szerintem túl nagy melleimet. Kifejezetten zavar a 85D sportolás közben, ráadásul nem az alkatomhoz illő. 170 cm vagyok és 55 kiló, ergo rendszeresen szembejön a kérdés, hogy "igaziak?", lévén vékony vagyok nagy mellekkel. Csak egy pasinak jöhet be az ilyen, komolyan semmi buli nincs benne, hogy nem bírok rendesen hason aludni és futás közben is zavar, bár hipeszuperturbóextra sportmelltartót használok. Mindig gondolkodom azon, hogy mielőtt valaki nagyobbítani akar, kölcsönvehetné az enyémet egy hétre, lehet beérné a kisebbel is. Meg gondolom majd a gravitáció, ami még most nem játszik is előbb megtalál, ekkora súly nem maradhat a helyén az idők végezetéig. Tényleg nem értem a nagy mell fetisisztákat, csak a baj van vele. Oké, tudom, ez legyen a legnagyobb problémám az életemben, de akkkor is, na. A ruhavásárlásról nem is beszélve. Ami máshol passzol, mellben feszül. Agyrém.
ON: Így egyértelmű ugye, hogy nő vagyok, de nemigen látok szép műmelleket. Ismerősi körömben kettő van, meg amit ugye az utcán, sajtóban lát az ember lánya, de valahogy ahogy "állnak", meg a két mellközti terület olyan fura módon néz ki. Tudom, a tuti műtétet észre sem lehet venni biztosan és lehet azok vannak többségben, csak ugye értelemszerűen azokra én vak vagyok, mert profi munka. A fogásán is érezni lehet? Sosem fogtam még szilikon mellett, bár azt hiszem tudok együttélni evvel a hiánnyal :D Eskü nem tudom, zavarna-e.
Gondolom a párodat nem zavarja h nagy melled van?
Érdekesek vagytok ti pasik.Általában mindenkinek a formás, telt, középméretű cici tetszik. Hát persze, mi nők is ilyet szeretnénk, ami nekem meg is volt (75/C) amíg nem szültem. Szülés után viszont még tornával is nehéz megtartani a feszességet. Nekem pl. örök dilemmám az,hogy szeretnék ismét feszesebb mellet, a mérettel nincs gondom.
A kérdező a szilikonra tért ki, tudom, én nem erről írtam, csupán a plasztikai műtétről. Csak azt szerettem volna hangsúlyozni,hogy sok nő van aki az önbizalmát szerzi vissza azzal,hogy belevág egy ilyen műtétbe.
Más az persze ha csak hiúságból teszi ezt valaki, bár én Őt is megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!