Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Békebíró? " Kinek van igaza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Békebíró? " Kinek van igaza? (Negatív válaszra is kiváncsi vagyok)

Figyelt kérdés

Ezt az illetőt gyerek korom óta ismerem azonban akkorról gyakorlatilag semmi nem maradt meg, mivel csak tengődtünk egymás mellett és nem maradt a másikról se pozitív se negatív emlékünk majd ő elkerült a városból családi okokból kifolyólag. Azóta felnőttünk és összekerültünk, de randizgatás szintjén vagyunk egyenlőre. Néhány dolgot viszont egyszerűen nem tudok nála tolerálni mivel még hatásom nincs rá talán nincs is beleszólásom,-vagy talán még is egy kicsit:

mivel olyannyira rám telepszik hogy családom nem csak szűk körben jelölgeti mint a baráti társaságom, de enyhén szólva és nevetséges hogy kb 28 közös ismerősről felugrott hirtelen 200-ra, értem én hogy nem kíván elbújni de ő aki nagy "net" ellenes nem gondol bele mondjuk nem ilyen formában illik bemutatkozni s megismernie azt a társaságot amiben mozgok általam kellene. Nem is 1-1 ember zavarna hanem hogy rengeteget meg hát mint említettem néhány randinál tartunk.

A másik dolog, tudálékosnak mutatja magát és próbálja benned azt a látszatot kelteni hogy ő egy felnőtt ember azonban szövegelni bárki tud. Itt nem a heti 2 sör a haverokkal a zavaró hanem hogy szinte minden napra van valami s utolsó dolognak berak,mert akkor kitalálja mondjuk az nap hogy másnap elutazik 10 napra, hagyj ott csapot papot pattanj este 9-kor , randizzunk... Én próbálom úgy élni az életem hogy jusson idő mindenre s ilyen idősen már jövőt is alapozni kell, viszont ilyenkor nem csak engem hanyagol hanem az épitőtevékenységeket is,munkát stb. Kinőttük már azt a kort hogy ez legyen a legfontosabb dolog.

Harmadlagosan szerintem egy kapcsolatban nincs helye az exnek, nem fér a fejembe, abban támogatom nem kell a gyülölködés nem is kértem erre de annak is meg volt az esélye amit akkoriban eljátszott,-(személyszerint ekkora megalázás után szóba se állnék vele de hát kinek mi, megcsalta legjobb barátjával,ő is egy volt osztálytárs) de ne nekem mondja mennyit fejlődött s ez a nő hogy szerette,nyilván nem azon az éjszakán alakult köztük románcá a dolog. Nem is értem hogy akar új kapcsolatba belevágni ha ő pattanna ha exe kérné mert az "örök hűséget fogadott..." s milyen romantikus módon egy mise után... blabla ez annyira unfear lenne. Elmondása szerint nem megy vissza hozzá, de ha az nem érti a szép szót akkor miért nem lehet egyszerűen elküldeni vagy megszakítani vele a kapcsolatot? Nem tudom én vagyok prűd vagy látom rosszul a dolgokat , avagy csak ő naív a lány azért annyira "tartja" és talán reményt is kelti benne hogy legyen kihez visszamenni vészhelyzet esetén, nagyon gyerekes a gondolkodása és a hozzáállása. Azonban a srác el se viseli ha csak egy fiú ismerős rám tekint, ámbár szónoklati beszédet mondhatna mennyire butaságnak tartja a féltékenykedést, viszont tettei nem ezt bizonyítják.

Mindenkinek a véleménye érdekel mit tudok vele kezdeni ha egyszerűen nem érti mikor beszélni próbálok vele mit miért, az is érdekelne ha valaki nem ért velem egyet,nyilván egy külső ember jobban átlátja a helyzetet.

Megköszönöm a válaszokat!

2016. aug. 6. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nem hiszem hiszem hogy túl sokra jutsz vele. Ahogy leírtad az a típus aki okosnak mutatja magát de segg hülye már bocsánat, ráadásul nem èppen egy felnőtt szintjèn áll. Szerintem te teljesen jól látod a dolgokat, abszolút semmi baj a gondolkodásoddal! Egyszerűen nem illik hozzád azt gondolom! Èn hagynám a helyesben. Jobb úgy sem lesz, mert nem fogod tudni megèrtetni vele mi a baj
2016. aug. 6. 21:24
 2/6 anonim válasza:
Sok dolgot felsoroltál, ami MÁR aggályokat okoz nálad. Nem vagyok szakértő, de ebből nem lehet egészséges kapcsolat. Az ismerősök jelölgetését nem tartom normális dolognak, ahogyan azt sem, hogy az exe még képbe. Valószínű, hogy van ott még valami... Ha a srác részéről nem lenne, akkor max nem reagálna semmire. Az, hogy minden fontosabb, mint te már az elején... Egyre rosszabb lesz véleményem szerint. Nem vagytk még olyan viszonyban, hogy szólj neki ezekért, ahogy írtad is, de éppen ezért neki éreznie kellene, hogyan bánjon veled. Ő tudja, mit akar mutatni magából ennyi idő után, de nem erőlteti meg magát. Szerintem ne fájdítsd a fejed miatta. Ha meg már komolyan terveznél valakivel, akkor végképp ne! Időpazarlás. :/
2016. aug. 6. 21:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, próbáltam vele többször is beszélni de mindig kudarc ért. Mindentéren, egy sikerem volt hogy lemondta értem azt a 10 napos útat mert előtte este hirtelen nem ugrottam de hát annyi baj legyen pár órára rá kitalálta ma megy egy szórakozó helyre.
2016. aug. 6. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sose èrd be kevesebbel mint amit te megtennèl a párodèrt! Èrtelmetlen vele kezdened bármit. Arra se mèltatnám hogy szóba álljak vele. Sokkal jobbat találsz
2016. aug. 6. 21:42
 5/6 Noren1989 ***** válasza:
100%

#központozásrulez

Olvasni is rossz volt. Elsőre egy felelőtlen embernek tűnik, akivel nem biztos, hogy foglalkoznod kéne.

26/F

2016. aug. 6. 22:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Én azt megértem hogy nyitott,de erre se engedélyt nem kér, meg nincs meg xy-ról kellő háttérismerete. Akármit mondok neki nem jutok vele dűlőre így jobbnak láttam lezárni. Ameddig arra "tanít" ne gyülölködjek, de arra buzdít minden exemmel úgy kéne beszélnen mint egy kutyával azzal ellent mond magának,emelett szapulja, engem meg leprimitívez,mint mikor megkérdőjeleztem hogy ugrania kellene maradna-e, válaszolta soha ne mondjam soha,ki tudja mi lesz. Hát én tudom,döntöttem. Helyette. Exnek nincs helye,főleg nem ekkora jelentőséggel akkor maradjon. Köszi mindenki válaszát.
2016. aug. 7. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!