Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Békebíró? " Kinek van igaza? (Negatív válaszra is kiváncsi vagyok)
Ezt az illetőt gyerek korom óta ismerem azonban akkorról gyakorlatilag semmi nem maradt meg, mivel csak tengődtünk egymás mellett és nem maradt a másikról se pozitív se negatív emlékünk majd ő elkerült a városból családi okokból kifolyólag. Azóta felnőttünk és összekerültünk, de randizgatás szintjén vagyunk egyenlőre. Néhány dolgot viszont egyszerűen nem tudok nála tolerálni mivel még hatásom nincs rá talán nincs is beleszólásom,-vagy talán még is egy kicsit:
mivel olyannyira rám telepszik hogy családom nem csak szűk körben jelölgeti mint a baráti társaságom, de enyhén szólva és nevetséges hogy kb 28 közös ismerősről felugrott hirtelen 200-ra, értem én hogy nem kíván elbújni de ő aki nagy "net" ellenes nem gondol bele mondjuk nem ilyen formában illik bemutatkozni s megismernie azt a társaságot amiben mozgok általam kellene. Nem is 1-1 ember zavarna hanem hogy rengeteget meg hát mint említettem néhány randinál tartunk.
A másik dolog, tudálékosnak mutatja magát és próbálja benned azt a látszatot kelteni hogy ő egy felnőtt ember azonban szövegelni bárki tud. Itt nem a heti 2 sör a haverokkal a zavaró hanem hogy szinte minden napra van valami s utolsó dolognak berak,mert akkor kitalálja mondjuk az nap hogy másnap elutazik 10 napra, hagyj ott csapot papot pattanj este 9-kor , randizzunk... Én próbálom úgy élni az életem hogy jusson idő mindenre s ilyen idősen már jövőt is alapozni kell, viszont ilyenkor nem csak engem hanyagol hanem az épitőtevékenységeket is,munkát stb. Kinőttük már azt a kort hogy ez legyen a legfontosabb dolog.
Harmadlagosan szerintem egy kapcsolatban nincs helye az exnek, nem fér a fejembe, abban támogatom nem kell a gyülölködés nem is kértem erre de annak is meg volt az esélye amit akkoriban eljátszott,-(személyszerint ekkora megalázás után szóba se állnék vele de hát kinek mi, megcsalta legjobb barátjával,ő is egy volt osztálytárs) de ne nekem mondja mennyit fejlődött s ez a nő hogy szerette,nyilván nem azon az éjszakán alakult köztük románcá a dolog. Nem is értem hogy akar új kapcsolatba belevágni ha ő pattanna ha exe kérné mert az "örök hűséget fogadott..." s milyen romantikus módon egy mise után... blabla ez annyira unfear lenne. Elmondása szerint nem megy vissza hozzá, de ha az nem érti a szép szót akkor miért nem lehet egyszerűen elküldeni vagy megszakítani vele a kapcsolatot? Nem tudom én vagyok prűd vagy látom rosszul a dolgokat , avagy csak ő naív a lány azért annyira "tartja" és talán reményt is kelti benne hogy legyen kihez visszamenni vészhelyzet esetén, nagyon gyerekes a gondolkodása és a hozzáállása. Azonban a srác el se viseli ha csak egy fiú ismerős rám tekint, ámbár szónoklati beszédet mondhatna mennyire butaságnak tartja a féltékenykedést, viszont tettei nem ezt bizonyítják.
Mindenkinek a véleménye érdekel mit tudok vele kezdeni ha egyszerűen nem érti mikor beszélni próbálok vele mit miért, az is érdekelne ha valaki nem ért velem egyet,nyilván egy külső ember jobban átlátja a helyzetet.
Megköszönöm a válaszokat!
#központozásrulez
Olvasni is rossz volt. Elsőre egy felelőtlen embernek tűnik, akivel nem biztos, hogy foglalkoznod kéne.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!