Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szinte az összes csajnál működik a negatív bókolás?
Nem, maximum ha haveri viszonyban vagytok, haverokkal szoktuk egymast oltogatni.
Egy idegen srac vagy valaki akit egy randi ota ismerek, attol parasztsag es nem talalkozom vele tobbet :D
- Nagyon fájt amikor leestél a mennyből?
(pozitív reakciónál pl. mosoly vagy "igen")
- Elhiszem, csak kár, hogy az arcoddal tompítottad az esést. :(
Pofon
Hmm, egy jó testű, de nem túl szép arcú lánynál lehet bejátszom egyszer. :D
Nem ez nagyon nem ok. Párommal kezdetektől ezt csináljuk (nemtudom miért)
Ő konkrétan nem mindig mond negatívat, de kiemeli mas lanyok szépségét és nekem alig bókol. Vagy tett már megjegyzéseket h nincs jó fenekem (pedig hozzá képest bomba testem van)
Na mindegy. Ez kb lerombolta a kapcsolatunk.
Tudom jol h nem vagyok külsőre egy modell, de eddig megvoltam elégedve magammal. Ill mindig voltak önértékelési gondjaim, de ennyire még soha, főleg úgy h egész jól nézek ki. És most konkrétan ott járok h minden pénzt a külsőmre költök, pedig gyűjtenem kell valamire. Betegségem miatt nem sportolhatok, de inkabb azt is megteszem, hogy formás popsim legyen. Csakhogy ne kapjam a kommenteket tőle.
Szóval nagyon nem oké egy lány önbizalmát lerombolni. Nem tudom mire jó ez.
#9 miért vagy egy ilyen paraszttal?
Ha nekem valaki így "bókolna", többet nem hallana felőlem. Volt is már rá példa. Az ilyen pasik a saját alacsony önértékelésüket akarják azzal kompenzálni, hogy mást leszólnak.
Ha már tippet szeretnétek, nekem(és még sok lánynak) az jön be, ha egy pasi nagyon magabiztos és nehezen beszél az érzéseiről, de ennek ellenére udvarias, tisztelettudó, csak nem tud/akar bókolni. Na ez nagyon nyerő dolog, mert mindig adnak egyfajta titokzatosságot a kimondatlan dolgok. Barátom pont ilyen, ő meg is mondta az elején, hogy nem tud az érzéseiről beszélni és amúgy is túl magabiztos a bókolgatáshoz, de cserébe máshogy mutatja ki az érzelmeit(érintésben, figyelmességben stb). Azt garantálhatom, hogy egy normális lánynál sem lesz nyerő ez a negatív bókolás, én az ilyen mögött mindig alacsony önbizalmat vagy egyszerűen parasztságot, esetleg gyerekességet érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!