Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mikor ismeritek már be végre, hogy szépészeti műtétek és itt-ott kicsinosítás igenis oké nálatok, ennyiben természetes a végeredmény?
A természetesség híveként kérdeznék pár dolgot.
Ha egy férfi beleszeret egy nőbe, akiről később kiderül, hogy valamije mű, akkor dobja?
Mi természetes? Ha a cicim méretre jó, de felvarratom, mert lóg, az oké? És ha az arcomat varratom fel? Vagy a seggemről a zsírt átrakatom a fejemre? A HIFU oké, a botox nem? A direkthéj műnek számít?
"Ha egy férfi beleszeret egy nőbe, akiről később kiderül, hogy valamije mű, akkor dobja? "
Nem természetesen nem dobnám (legalábbis akkor nem, ha látnám, hogy tényleg ennyi volt. Ha még mindig azon rágódna, hogy csináltat egy még nagyobb mellet, mert a mostani még mindig kicsi - mellesleg ami nekem tetszik, hiszen beleszerettem, akkor elfilóznék rajta, hogy kell e ez nekem).
De a probléma pont az, hogy a kés alá fekvők 99%-a vagy nem képes önmérsékletre, vagy nem képes megfizetni a jó sebészt, amitől természetes marad, és bőven túltolja a dolgokat. Így ettől kevéssé kell félnem.
Nekem az elég gáz, ha valaki nem képes elfogadni magát olyannak, amilyen. Ez az egyetlen komoly érvem ezekkel a mű-izékkel szemben.
Meg még az, hogy a kedvesem még csak nem is sminkeli magát. Tudja, hogy így a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!