Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők/asszonyok! Hol a határ a kedvesek vagytok és az akartok valamit között?
8-as vagyok
Ami még árulkodó lehet, az a nagyobb figyelem, amit kapsz.
Pl egy társaságban ahol nálunk ilyen szituban volt vonzalom, ott legtöbbször a srác is felém fordult és hozzám beszélt ( ezt más haver csaj pl meg is említette nem is egyszer :D ), vagy szintén társaságban pl csak egymásra figyelünk szinte:
konkrétan ha egyszerre kezdett el beszélni valaki, vagy netán még előttem, és közben én is, akkor a srác minden izé nélkül rám figyelt és le se sz@rta akár ha épp hozzá beszélt a másik haverunk csaj pl, ő nekem kezdett el beszélni vagy az én mondandómra reagált.. :) Én meg csak mosolyogtam, őt meg lebunkózták ilyenkor mindig. :D
Szóval alapvetően ami férfinál és nőnél is megkülönbözteti a haverságot a kicsit másabb érdeklődéstől/vonzalomtól, az az extra mód figyelmesség, kedvesség, és hogy sokszor keres, érdeklődik utánad.
Kívülállóként is ezért vesszük észre szerintem, mert ott egyértelműen látszik, hogy kire figyel, kit néz, kivel foglalkozik a másik, pláne ha ez kölcsönös, azt is ki szokták szúrni egy társaságban.
N
Ez jó kérdés. Lehet, aki engem kívülről lát, az jobban meg tudja mondani.
Saját tapasztalatból annyit tudok mondani, hogy:
- ha olyan helyzetben vagyok, ahol "illik" kedvesnek lenni, de láthatóan tartom a 3 lépés távolságot és rövidre fogom a beszélgetést, akkor valószínű, hogy csak kedves vagyok (pl. bemutatnak vkinek, útbaigazítást kérnek, zsepit kérnek stb.)
- ha nem mutatok olyan fizikai tüneteket, mint szaporább légzés, másik érintésének a keresése, pirulás jellegű dolgok, ill. nem kapkodom el a tekintetemet, akkor valószínű, hogy csak kedves vagyok
- ha már flörtölök is, incselkedem (persze azért még ízléses kereteken belül), megérintem a másikat, akkor tuti akarok tőle vmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!