Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy rosszul esik, ha valaki nem csak velem randizgat, hanem más lánnyal, lányokkal is?
Hány randiig? Ha más szexi is volt akkor én nem randizom más férfivel. De első 1-2 randiig oké. Hát ez olyan mint egy állásinterjú. Hát amúgy tedd oda magad, legyél dögös. Miért nem bízol magadban?
25N
Nem, nem normális. Mert ha több lehetőség van az sose baj. Ameddig nem biztos egy kapcsolat vagy annak kialakulása ne legyél már féltékeny egy olyan valakire aki nem is a tiéd. Tipikus nő.
Ha viszont már túl vagytok egy két találkozón esetleg az első csókon, akkor megértem az aggodalmad.
Nem. Én is van, amikor több férfival is randizom. Ha valakivel komolyodik a dolog, akkor már befejezem, de addig miért ne?
28/N
#8: Azért ne, mert bunkóság?
Aki több emberrel randizik, abban mindig van valami görcsösség, hogy "Jajj, több emberrel randizom,hogy minél gyorsabban találjak valakit, nehogy már 1-2 hónappal tovább maradjak szingli.".
8-as vagyok.
Nem görcsölök ezen egyáltalán, azon pedig pláne nem, hogy minél előbb találjak valakit. Nem kell ilyen véresen komolyan venni, amikor még az ismerkedési fázisban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!