Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni székely/erdélyi lányokkal neten?
Ööö...a lányokat nem tudom, viszont én a férjemet itt ismertem meg, aki székely. :)
2 gyerekünk van.
én itt ismertem meg egy erdélyi lányt.
nagyon jó a kapcsolatunk azóta is.
#1-es
Sok boldogságot! :) Öröm ezt hallani.
#3-as
Erre nem tudok mit mondani neten keresztül. El kell menni oda vagy beszélgetni erdélyiekkel, de főleg székelyekkel. Egyszerűen tökre más a mentalitásuk mint nekünk, olyan értelemben, hogy redukál a normális fel. Bár már őket is elérte a globalizmus meg az azzal járó elmezavar. De velük összehasonlítva a magyarországi mentalitás jobban zavart már.
Hogy miben mások?
Nem azzal töltik a napjaikat, hogy hogyan költsük el apuci pénzét egy plázában mondjuk.
Jó eséllyel vallásos egyénekről van szó, hisz nemzetiségük, identitásuk megőrzésében elég nagy szerepet játszik a hit, az összetartás és összetartozás eszméje.
Tisztelik a hagyományokat. Ne úgy képzeld el, hogy népviseletben járnak egész évben, meg le vannak maradva, hanem kicsit visszatérnek az őseink népi kultúrájához. Természetközeli életet élnek.
Nem általánosítani akarok, de nagy többségük házias, nem esik le a karikagyűrű az ujjáról, ha főzni, mosni, takarítani kell, szeretik a rendet és finomakat tudnak főzni.
Fontosnak tartják a család egységét, a családjukat védik, óvják, nem ugrálnak meggondolatlanul ki-be a párkapcsolatokból/ba.
Nem ,,divat" náluk a vadházasság. Fontosnak tartják, hogy szívük választottjával, ha komoly szándékaik vannak, Isten előtt örök hűséget fogadjanak, gyermekeiket is jó kereszténynek neveljék.
Nagyjából ennyi, de persze akadnak kivételek, mint mindig.
#6, szívemből szóltál :)
Egy erdélyi lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!