Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők/Hölgyek! Nektek bejönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Hölgyek! Nektek bejönnek az ilyen férfiak?

Figyelt kérdés
Arcra eléggé jóképű (ez persze változik de tegyük fel, hogy az adott válaszoló szerint) alkatilag meg alapból vékonyabb atletikus és mellette izmos de nem a nagydarab hanem vékony szálkás típus. Az én alkatom is ilyen és a nők szerint nagyon jóképű is vagyok viszont az alkatom olyan, hogy izmos meg szálkás de ruhában pl V nyakú pólóban úgy nézek ki mint akin semmi izom sincs mert hiába vagyok nagyon szálkás nem vagyok nagy. Néha úgy érzem, hogy hiába vagyok jóképűbb másoknál akik olyan igazán izmosak mert ők szélesebbek. Alkatilag talán Cristiano Ronaldo-ra hasonlítok [link] . Vagy egy másik profi focistára aki a súlyzós edzéstől izmosabb lett de így is inkább vékony csak kicsit izmosabban. Egy ilyen alak ha jóképű az illető jobb mintha sokkal izmosabb/nagyobb lenne átlagosabb arccal? itt van egy másik link [link]

2017. jún. 21. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha belül béna vagy, akkor külsőre ilyen is lehetsz, nem érdekel senkit. Belül milyen vagy? Bár sajnos ebből a "hölgy"-ezésedből lehet már az embernek egy negatív prekoncepciója rólad.
2017. jún. 21. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Még mindig te vagy az? Ez nem is vékony, mekkora akarsz te lenni? Amúgy szerintem nincs gond a vékonnyal se. Számomra ez meg a még kevésbé izmos és vékony alkat a legvonzóbb. De a legjobban a személyiség számít, neked szerintem itt vannak a gondok...komolyan hogy lehet ennyit írni arról, hogy milyen a testalkatod? Ha valaki azt mondaná, hogy másról nem is tudsz beszélni elhinném neki. Szakadj le a kinézetedről, mert nem azzal van a gond.
2017. jún. 21. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Jéézusom de el vagy a külsőddel:D
2017. jún. 21. 15:40
 4/6 anonim ***** válasza:

". Az én alkatom is ilyen és a nők szerint nagyon jóképű is vagyok"

2 dolog lehet. Vagy hazudtak vagy élőben is folyton a kis testecskédről panaszkodsz. Az egyik sem nem opció, mivel akkor meg sem született volna ez a kérdés.

2017. jún. 21. 15:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Most leírtam pár gondolatot és abból leszűritek a rossz személyiségem? Elárulom nincs a személyiségemmel semmi gond csak mióta edzőterembe járok testkép zavarom van kicsit mert ott aki még izmos az is vékonynak számít. Arcra tudom, hogy jóképű vagyok mert ezt mondja mindenki csak a testemet illetően ki alakult egy komplexus ti pedig nem segítetek csak beszóltok szép dolog.
2017. jún. 21. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:
... én inkább a mackósabb férfiakat kedvelem, de szerintem egy „átlagos ízlésű” lánynak bejönne mindkettő. Amúgy próbálj meg inkább magadnak megfelelni!
2017. jún. 21. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!