Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vagytok az internetes társkerivel? Mi a tapasztalatotok?
A társkeresőket kerüld el messzire. Nagy húspiac az egész, baromira erőltetett, tényleg mintha valami hülye népszámlálási kérdőívet kéne elemeznek, plusz még jól le is húznak lóvéval. És ha nem vagy eszméletlen jóképű, gazdag, soha egyetlen leveledre se fognak válaszolni. A társkereső inkább lányoknak lett kitalálva, ugyanis még az átlaglány is több tucat levelet kap naponta (igen, voltak ilyen kísérletek korábban is).
Plusz tömve van az üzemeltetők által készített botokkal, kamuprofilokkal meg trollokkal.
A chates ismerkedés jobb egy fokkal, mert sokkal kötetlenebb, fokozatosabb, és ott tényleg kialakulhat szimpátia. Nyilván nem napok alatt, viszont cserébe kisebb az esélye, hogy zsákbamacskát fogsz ki.
évek óta fönt vagyok, mikor aktívabban, mikor passzívabban.
régebben voltak találkozók 2-3 db, de évek óta semmi.
Pénzt nem ér a dolog.. utólag már megtanultam.
Ha kelendő vagy, akkor lesz jelentkező kiemelés nélkül is.. ha nem vagy kelendő, akkor bármennyien láthatnak, nem lesz jelentkező.
Nőknél más a helyzet. Ott bárhogy is nézel ki, lesz jelentkező mondhatni percek alatt.
4/4
NÉGY EXED! is onnan van, szerintem ezt nem kell kifejteni, bár nem tudom az előzményeket, nem akarok ítélkezni :)
Tinderezni szoktam.
Szerintem sok jó arc van. :) Nem úgy regisztráltam, hogy bármit vártam tőle, csak azt kötöttem ki magamnak, hogy bármennyire is elüt az app "profiljától", én nem akarok futókalandot. Minden mást majd eldönt az élet. :)
Persze, van pár fura alak, de alapvetően kedvesek, sokakkal nagyon jól elbeszélgettünk, találkoztunk is, volt, hogy csak egy közös random iszogatásra, semmi másra, volt olyan, hogy randi volt. :) Aztán vagy én, vagy ő tűnt el, gondoltam, ha nem keressük egymást, akkor jól van az úgy, volt, hogy utána sokat beszélgettünk, de valahogy megszakadt a kapcsolat, volt, hogy lett belőle második randi és egy fél éves kapcsolat is.:)
Nálam mindenki eljött eddig randira. :D Bár volt olyan, hogy kerestem a kamerát, mert mondom, ez nem lehet igaz, hogy valaki személyesen ilyen tré legyen, vagy ennyire ne hasonlítson a képein lévő fickóra, de csak egy vicces emlék volt, nem éreztem soha kudarcnak az ilyesmit. Nyilván nem úgy vicces, hogy ezen röhögjek, szépen megköszöntem utána, hogy találkoztunk és ennyi volt, de úgy gondolok vissza, hogy "jól van, hát kellett ilyen is". :D
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!