Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közeledjek felé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek felé?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik és szeretném elhívni valahová. Azt viszont nem mondhatnám, hogy ismerem is. Nem tudom, hogy van e barátja és hasonlók, de facebook-on be van jelölve (Nagyon sok mindent feltölt szinte minden nap valamit, de kapcsolatra utaló jelet nem láttam). 2 évvel idősebb nálam viszont amit tudok róla az nagyon imponáló számomra. Ő dolgozik én pedig még egyetemre járok, tudom manapság ez nem a legjobb kombó. Nehezíti a dolgot, hogy édesanyámmal valamilyen szinten lehet, hogy ismerősök lesznek. Anyukám mindig mondja, hogy kellene már egy barátnő, tudom én is, de még soha nem jött össze, pedig néhányszor már próbálkoztam. Vagy nem kaptam esélyt vagy úgy éreztem a megtörtént randi alapján, hogy ez nem nekem való kapcsolat lenne. Utólag lehet hiba volt, mert legalább tapasztalatom lenne róla, ő viszont ezekről nem tud és ismét nem szeretném ha tudna arról, hogy ha (megint) nem jönne össze. Annak biztos örülne ha ezzel a lánykával sikerülne. Nekem nagyon sokszor valamiért a nálam kicsit idősebb lányok jönnek be a legjobban, engem nem zavarna a korkülönbség soha nem zavart egyetlen ismerkedésnél sem. Hasonló életkorú lányokat zavarna? Ő 23 most én még 21. Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném, privátban tudnék még írni a körülményekről amelyeket ide nem szeretnék kiírni, hátha segít megérteni a helyzetet. Az egyetlen lehetséges opció kapcsolatfelvételre a fb. Ezt most szeretném nem elszúrni.
2017. jún. 17. 20:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Ismerős a szitu.

Szerintem 2 év nem nagy korkülönbség.

Facen próbálj meg neki bókolni,s ha lehetséges ,s ő nem idegenkedik tőled,akkor pár nap beszélgetés után hívd el randira.

Privátban írhatsz,hogy tudjak még tanácsot adni bővebben is...

19/L

2017. jún. 23. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!