Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Odavagyok egy nagyon fullos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odavagyok egy nagyon fullos nőért. Hogyan közeledjek felé, hogy legyen esélyem?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett egy csaj, rohadt szép és nagyon jól néz ki, jól öltözködik, jó teste van, nőies szóval tényleg leesik tőle az ember álla. Nemtudom, hogyan közeledjek egy ilyen nő felé mivel gondolom rengetegen próbálkoznak vele és a legtöbbet valószínűleg élből pattintja is le. Volt már dolgom nagyon önelégült csajjal (azt nemtudom ő is ilyen e de gondolom nézett már tükörbe) de az más eset volt ő gimis évfolyamtársam volt, ráértem fűzni. Persze róla is kiderült, hogy aztán mégsem volt olyan vészes jellem mint amilyennek mutatta magát. Ezt a csajt szoktam látni elég sokszor a városba és nem tudom kiverni (érted) a fejemből. Ma is láttam, előbújik belőlem ilyenkor a legrosszabb énem, legszívesebben ott helyben "meggyaláznám a lótuszát" , teljesen kikészít.

Még nem szántam rá magam, hogy akcióba lépjek mert az embernek ugyebár csak egy esélye van és kicsit hezitálok mit kellene. A külsőmmel baj nincs, igazából elég jóképű vagyok de amennyire eddig ilyen lányokat ismertem igazából a legszebbek mindig csak átlagos pasasokkal jöttek össze szóval most ez sem garancia.

Egyszer már szemeztem vele, de azóta vagy messziről látom csak vagy épp elmélyülten nézi a járdát maga előtt. Most mit csináljak? Nem tudom a lányt kiverni a fejemből

2017. febr. 6. 13:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Meggyalàznád mi? Idióta....
2017. febr. 6. 13:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb hagyd beken.
2017. febr. 6. 13:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A hozzáállásoddal először is elég nagy bajok vannak. "Meggyaláznám a lótuszát", "rohadt szép" és társai. Ez elég éretlen gondolkodásra vall, ezen változtass, legyél komolyabb.

A legfontosabb, hogy kezeld úgy, mint bármelyik másik nőt, nem kell piedesztálra emelni azért, mert átlag fölötti a külseje. Ami még nekem bejött, hogy az ilyen nőknek(modell külső) sosem bókolok, mert gondolj bele: annyi dícséretet kaphatnak nap mint nap, hogy talán már elegük is van belőle. Ráadásul ők ezt továbbgondolhatják: ha a külsőmet dícséri, akkor biztos csak "arra" kellenék neki...

Nem véletlenül mondják, hogy "a nők erogén zónája a lelke". Éreztesd vele, hogy emberből van, próbáld a lelkén keresztül megfogni, hogy komoly kapcsolatban gondolkodnál vele. Nyilván az úriember-attitűd alap, de sajnos a kérdést olvasva nagy hiányosságaid vannak a témában.

Én eddig a feltűnő szépségű nőkben(akivel összesodort az élet) mindig nagyon kellemesen csalódtam, lehet, hogy Rád is ez vár. Mert bizony lehet, hogy régóta magányos, lehet, hogy mentehetlenül romantikus alkat vagy csak nincs semmi önbizalma, de ezek ugyebár nincsenek a homlokára írva. Fedezd fel. Hajrá:) 34F

2017. febr. 6. 13:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne így, hanem felnőtt módjára közeledj.

Mellékesen, ha oda vagyok egy nőért, az azért van, mert nekem fullos. Miért lennék oda, aki, számomra nem fullos?

2017. febr. 6. 13:44
 5/11 anonim ***** válasza:
8%
Ha BMW-vel közeledsz, az be szokott jönni ;-) Akkor még lehetsz ilyen IQ light is :-P
2017. febr. 6. 13:46
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

Nekem most egy 185 cm,75 kg boxolo/mma plusz kondi plusz futassal kisportolt pasi jonne be. Arcra szeretem,ha valaki ronda,de legyen eleseszu es tanult es fiatal.

Igy tudom mondani,h a no nem a szoveged fogja eloszor nezni,hanem a kulsod. Persze,ha udvariatlan lennel,en is elhajtanalak. :)

2017. febr. 6. 13:52
 7/11 A kérdező kommentje:

Jaj nem úgy gyaláznám meg. Ez egy mondás :D 3-as okosakat mondtál, köszönöm szépen, egyébként tök egyetértek mindennel amit írtál. Tudok én úriember is lenni ám :)

"...mma plusz kondi plusz futas" Eddig stimmel, bár az arcom nem ronda.Érdekes, hogy te kimondottan a ronda arcra hajtasz de viszont nem hiszem hogyha tetszik neked valaki azt rondának látnád, így kicsit paradoxon amit írtál.

Még azért örülnék pár hasznos válaszolónak aki nem engem fikáz :D

2017. febr. 6. 14:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a stílussal maximum a sarki talponfetrengőben arathatsz sikert a fröccs szépénél. Kezdetnek próbálj meg normálisan hozzáállni és nőként kezelni.
2017. febr. 6. 14:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha ilyen fullos tuti foglalt. Hol szoktad látni?
2017. febr. 6. 14:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

én is azt tudom mondani, hogy ne a külsejét dicsérgesd, ne célozgass arra hogy mennyire meggyaláznád. :D

ha normálisan beszélgetsz és érdeklődsz iránta, annak valószínűleg több haszna lesz.

és ha nem is vagy valami szép, azért igényesen jelenj meg előtte.

2017. febr. 6. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!