Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúnak aki tetszik nemrég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúnak aki tetszik nemrég meghalt az apukája. Hogyan közeledjek felé normálisan? 19/L

Figyelt kérdés

Van ez a kiszemeltem akivel már egy ideje alakulgatott valami. Ő pár évvel idősebb nálam, egyetemista. Amikor először találkoztunk azthittem egyből össze is jövünk de az élet másképp alakult. Utána találkoztunk még párszor mindig egy kicsit talán közelebb kerültünk de valami mindig közbejött. Pedig biztos vagyok benne, hogy oda van értem, persze én is érte, más mint a "többi" :) Határozott okos de mégis nagyon érzékenynek és mély gondolkodásúnak ismertem meg tényleg egy kissé labilis de nagyon okos fiú. És egy jó ideig nem találkoztunk és nem is beszéltünk, viszont ma megtudtam, hogy meghalt az apukája :( Elég hirtelen, nem volt idős, baleset érte. Tudom, hogy nagyon jó viszonyba voltak de nem tudom, hogyan viseli viszont szinte biztos vagyok benne, hogy nagyon intenzíven éli meg ezt is. Ma láttam a városba de csak távolról, nem akartam odamenni csak úgy.

Viszont régebben mindig ő keresett engem most gondolom ezért nem tett így, de én nagyon szeretnék vele beszélni, és szeretnék segíteni neki. Nemtudom örülne-e egyáltalán nekem, régebben biztos igent mondtam volna de ugye nem keresett már egy ideje, félek csak elküld majd. Én tényleg úgy érzem, hogy közel álltunk egymáshoz már mondhatni egy-két lépésnyire attól hogy összejöjjünk, és szeretném ha megosztaná velem ezt a terhet. Nagyon fontos ő nekem, de hogy közeledjek felé?

2017. jan. 29. 00:52
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Hirtelen azt akartam írni hagyd egy picit hagy gyászoljon.

Aztán végigolvastam "szeretném ha megosztaná velem ezt a terhet."

Cuki vagy nagyon , próbáld meg felkeresni, és elbeszélgetni vele. Bármi is alakul remélem "egymásra találtok."

2017. jan. 29. 01:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne zaklasd ezzel. A húgom fél éve van a barátjával, nemrég halt meg anyukánk, és nem beszél neki róla. Beszél a pszichiáternek, nekem, azoknak a barátainak, akik ismerték Anyut.
2017. jan. 29. 03:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Keresd fel és ajánld fel a segítségedet.
2017. jan. 29. 08:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Beszélj vele minél hamarabb. Mondd hogy nagyon sajnálod ami az apjával történt.

És akár te is elhívhatod sütizni vagy valami hasonlóra..

2017. jan. 29. 10:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Mondd el neki hogy hallottad mi tortent es hogy bar nem ismerhetted az edesapjat, de nagyon sajnalod.

Ha van kedve meselni rola vagy ellenkezoleg; szeretne beszelgetni valakivel ahol nem ez a tema akkor szoljon es szivesen szabadda teszed magad amikor neki alkalmas.

2017. jan. 29. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!