Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odavagyok egy nagyon fullos nőért. Hogyan közeledjek felé, hogy legyen esélyem?
Nagyon megtetszett egy csaj, rohadt szép és nagyon jól néz ki, jól öltözködik, jó teste van, nőies szóval tényleg leesik tőle az ember álla. Nemtudom, hogyan közeledjek egy ilyen nő felé mivel gondolom rengetegen próbálkoznak vele és a legtöbbet valószínűleg élből pattintja is le. Volt már dolgom nagyon önelégült csajjal (azt nemtudom ő is ilyen e de gondolom nézett már tükörbe) de az más eset volt ő gimis évfolyamtársam volt, ráértem fűzni. Persze róla is kiderült, hogy aztán mégsem volt olyan vészes jellem mint amilyennek mutatta magát. Ezt a csajt szoktam látni elég sokszor a városba és nem tudom kiverni (érted) a fejemből. Ma is láttam, előbújik belőlem ilyenkor a legrosszabb énem, legszívesebben ott helyben "meggyaláznám a lótuszát" , teljesen kikészít.
Még nem szántam rá magam, hogy akcióba lépjek mert az embernek ugyebár csak egy esélye van és kicsit hezitálok mit kellene. A külsőmmel baj nincs, igazából elég jóképű vagyok de amennyire eddig ilyen lányokat ismertem igazából a legszebbek mindig csak átlagos pasasokkal jöttek össze szóval most ez sem garancia.
Egyszer már szemeztem vele, de azóta vagy messziről látom csak vagy épp elmélyülten nézi a járdát maga előtt. Most mit csináljak? Nem tudom a lányt kiverni a fejemből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!