Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szórakozóhelyen szoktatok ismerkedni?
Mikor ismerkedtek ott szívesen? Vagy mindig csak barátnővel mentek és inkább együtt maradtok?
Kort is írjatok.
9-es vagyok:
Én bulikban ismerkedek, de tapasztalom sokszor, hogy némelyik lány szinte csodálkozik, miért megyek oda hozzá. A fenti írások után, már legalább tudom miért.
Nekem helyben nincs nagy baráti köröm, mert messzebbről költöztem ide. Így jobb híján bulikban próbálkozok lányoknál több-kevsebb sikerrel.
De pl nekem nagyon bejönne csendesebb, visszahúzódóbb nő. Na az ilyenek pont nem járnak bulizni. A munkahelyem olyan, hogy csak férfiak vannak. Így kicsit döcögős az ismerkedés. Viszont néha bulikban is van normális lány, aki nekem tetszene, de ez nagyon ritka. Ezek olyan csajok akiket a rámenősebb barátnői egy évben egyszer el tudnak rángatni bulizni, mert mondjuk névnapja van vagy épp nő van.
Nam siránkozni akartam, csak én ezt tapasztalom.
Valaki viszont adhatna ötletet, hogy hol tudnék pofátlanul felszedni szerényebb, introvertált csajt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!