Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szórakozóhelyen szoktatok ismerkedni?
Mikor ismerkedtek ott szívesen? Vagy mindig csak barátnővel mentek és inkább együtt maradtok?
Kort is írjatok.
Nem. Szorakozohelyre szorakozni jarok. Plusz 100%, hogy az a pasi aki egy szorakozohelyen jon oda hozzam, az csak egy dolgot akar.
Bocsi az altalanositasert, de 16-27 eves koromig nem volt kivetel, aki kapcsolat remenyeben jott oda hozzam egy klubban.
Komoly szándékkal nem. Egyszer volt, hogy egy férfival komolyabb is lett egy buliban, többször soha.
29/n
4-es vagyok
Úgy értettem, hogy egy buliban megismert férfival komolyabb lett. Félreérthető lett. :)
Nekem ez is benne van, nem csak a szórakozás, nyáron jobbak is a lehetőségek, de csak megerősíteni tudom a korábbiakat, a pasik csak a szexért jönnek oda, kérnek fel táncolni. Esetleg valóban csak táncolni, fogdosni akarnak, mást nem.
Erre még az idei nyári bulik sem cáfolták rá. :-/
Még egyedül nem is mennék sehova, így pasi híján barátnőkkel.
N28
Viszont az olyan férfi, aki nem akar a barátok barátai közül választani hol ismerkedjen?
Utcán nem stílusom leszólítgatni nőket. Kávézókban, pubokban mondhatjuk azért vannak az emberek, hogyiszogassonak, beszélgessenek.
Ha nem buliban, akkor holismerkedjek nőkkel?
Komolyan érdekelne erről nők válasza.
Pubban mondjuk előbb ismerkednék. Össze lehet kerülni biliárdozni, aztán az szimpla szórakozás, közben lehet beszélgetni, és ha szimpatikus lesz a másik, akkor célirányosabban folytatni az ismerkedést. Szerintem tök jó buli lehet.
Vagy pl egyik rokonom úgy jött össze a párjával, hogy mindig ugyanazzal a busszal jártak, szemezgettek, aztán szóba elegyedtek egy idő után.
A legtöbb ismerősöm mondjuk volt iskolatárssal jött össze, akár már miután elballagtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!