Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szórakozóhelyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szórakozóhelyen szoktatok ismerkedni?

Figyelt kérdés

Mikor ismerkedtek ott szívesen? Vagy mindig csak barátnővel mentek és inkább együtt maradtok?

Kort is írjatok.

2017. jún. 17. 09:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Szorakozohelyre szorakozni jarok. Plusz 100%, hogy az a pasi aki egy szorakozohelyen jon oda hozzam, az csak egy dolgot akar.

Bocsi az altalanositasert, de 16-27 eves koromig nem volt kivetel, aki kapcsolat remenyeben jott oda hozzam egy klubban.

2017. jún. 17. 10:31
 2/12 anonim ***** válasza:
magyon ritkán, komolyabb dolog sose lett belőle.
2017. jún. 17. 23:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Hidd el kérdező, van annyi pia hogy ismerkednek még a foglalt lányok is...főiskolán megesett ez az több éves kapcsolatoknak lett vége egy nagyobb bulin
2017. júl. 9. 21:25
 4/12 anonim ***** válasza:

Komoly szándékkal nem. Egyszer volt, hogy egy férfival komolyabb is lett egy buliban, többször soha.

29/n

2017. júl. 9. 22:27
 5/12 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Úgy értettem, hogy egy buliban megismert férfival komolyabb lett. Félreérthető lett. :)

2017. júl. 9. 22:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Mivel már nem járok ilyen helyekre,így nem.Mondjuk a komolyabb kapcsolataim egy kivétellel régebben sem ott alakultak ki.
2017. júl. 26. 20:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem ez is benne van, nem csak a szórakozás, nyáron jobbak is a lehetőségek, de csak megerősíteni tudom a korábbiakat, a pasik csak a szexért jönnek oda, kérnek fel táncolni. Esetleg valóban csak táncolni, fogdosni akarnak, mást nem.

Erre még az idei nyári bulik sem cáfolták rá. :-/

Még egyedül nem is mennék sehova, így pasi híján barátnőkkel.

N28

2017. júl. 26. 21:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Kizárt. Szórakozni megyek oda. Ráadásul hogy lehet ott egyáltalán ismerkedni? Egymás fülébe ordítozva? :D Nagyon hangulatos.
2017. aug. 5. 11:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Viszont az olyan férfi, aki nem akar a barátok barátai közül választani hol ismerkedjen?

Utcán nem stílusom leszólítgatni nőket. Kávézókban, pubokban mondhatjuk azért vannak az emberek, hogyiszogassonak, beszélgessenek.

Ha nem buliban, akkor holismerkedjek nőkkel?

Komolyan érdekelne erről nők válasza.

2017. aug. 5. 11:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Pubban mondjuk előbb ismerkednék. Össze lehet kerülni biliárdozni, aztán az szimpla szórakozás, közben lehet beszélgetni, és ha szimpatikus lesz a másik, akkor célirányosabban folytatni az ismerkedést. Szerintem tök jó buli lehet.

Vagy pl egyik rokonom úgy jött össze a párjával, hogy mindig ugyanazzal a busszal jártak, szemezgettek, aztán szóba elegyedtek egy idő után.

A legtöbb ismerősöm mondjuk volt iskolatárssal jött össze, akár már miután elballagtak.

2017. aug. 5. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!