Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha még nem járok egy lánnyal akkor mennyi ajándéktól nem fogja tolakodónak venni?
vagy éppen nem fogja azt hinni h oda vagyok érte. :) Nem szeretném ha elszállna magától(hajlamos rá)csak az a baj h mindenki mást mond, szóval mindenképp sok választ kérnék.
Szóval mi az ami nem sok? Minden második randin valami apróság? (plüss maci:D nem éppen ez csak mértékegységként értendő) Vagy mondjuk 1 hónap alatt 1 gyűrű? Igaz akkor már járni fogunk valószínűleg, szóval akkor már a kapcsolat elején ez nem tolakodó? Csak "sajnos"(?) betegesen szeretek mindenkinek vásárolgatni, főleg annak akit szeretek. :)
őőő szeretsz vásáolgatni mindenkinek?
óó valahogy én túlélném :D
köszi az eddigi válaszokat egyébként.
ma 22:08: Nem is rendszeres, spontán szoktam a dolgokat. a gyűrű tényleg húzos lehet mert egy másik lánynál ezzel buktam be, frászt kapott. :D am az a baj azokkal amiket írtál h túl közönségesnek találom. Jó persze virágot már kapott de azt is úgy h mentünk az utcán és megtetszett egy az ablakba és lekaptam neki. :D Esetleg valami kevésbé hétköznapi apróbb ajándékok? vagy egyszerűen maradjak spontán?
fúú ez engem rohadtul idegesítene :D talán soksok idő után egy egy tényleg apróság oké, de amúgy.. ha mindig kap vmit egy csaj akkor sztem egy idő után nem becsüli meg bármit kap annyira mint ha csak télleg néha meglepnék vmivel. Meg ha hajlamos rá (ez egyénfüggő sztem), akkor el is várja majd tőled ha hozzászokik h mindig ajándékozgatsz.
és amíg nem jártok ne adj neki semmit, max ha szerelmes vagy belé, akkor rózsát:D
am gyűrűvel sztem várj esküvőig:D
de ha nagyon akarsz adni valamit neki szerintem csak olyan havonta tedd és akkor is csak valami kedveset. (:
22:08-as vagyok
Tudom,hogy hétköznapi dolgokat írtam,de nem véletlenül.Azért,mert ezek apróságok és itt nem az értéke a fontos,hanem a gesztus.Nem kell első randira lehozni a csillagokat,azzal még bőven ráérsz.Ezekkel az apróságokkal kifejezheted,hogy érdeklődsz iránta,hogy szeretnél kedveskedni,de nem vagy gondolom arab sejk,szóval túlzásba sem kell esni.Ha tényleg normális lányt választasz,ő örülni fog minden apróságnak,mert tőled kapja.Akinek pedig csak a gyémánt karkötő az alsó limit,amellett csak szenvedhetnél évekig.
Szerintem maradj spontán.A legjobb élményeimet a párommal mindig a véletlen szülte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!