Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek felé, hogy ne tartson tolakodónak?
Szóval, van egy fiú, akivel mostanában ismerkedtem meg, és az az igazság, hogy ez teljesen a véletlen műve volt, mivel én is nagyon félénk vagyok, és az elmondása szerint ő is nagyon félénk. De azért a sorsnak is köszönöm, hogy végül valahogy sikerült megbeszélnünk egy találkozót.
Nagyon jót beszélgettünk, és nagyon sokat, sok mindenről.
Szóval a gondolkodásmódunk is hasonlít, és a szimpátia is megvan.
Nekem régebben már volt egy komolyabb kapcsolatom(4,5 évig tartott), meg még egy-két rövidebb kapcsolat is utána, de mostmár komolyabb kapcsolatot szeretnék.
Neki viszont abszolút nincs tapasztalata semmilyen téren a nőkkel kapcsolatban, de ő is komolyabb kapcsolatot szeretne.
Szóval ő még nem csókolózott nővel sosem, és az az igazság, hogyha még többször találkozunk, márpedig fogunk, mert megbeszéltük, akkor én már vágyni fogok a csókra, de ő nem hiszem, hogy merne kezdeményezni így tapasztalat nélkül, én meg azért nem merek, mert ez a fiúk dolga. :)
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!