Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányok (18-28 körül) ti összejönnétek egy olyan amúgy nagyon jó fiatal pasival akinek kisgyereke van? (23 éves)
Véletlenül sajnos felelőtlenségből csúszott be nekik az akkori barátnőjével még 3 éve, megtartották természetesen de már nincsenek együtt. Egy szép kislánya van akit mindennél jobban szeret, nagyon sokat van vele. Egyébként sokkal érettebb a koránál nagyon rendes értelmes izgalmas pasi, nagyon ritka az ilyen, nem mellesleg iszonyú jóképű.
Nemtudom ennek ellenére vajon nem e hatalmas hülyeség kezdeni vele elvégre már van gyere egy másik nőtől, őt pedig mindig szeretni fogja tehát az anyja is mindig ott lesz majd nem?
Amúgy ő már évek óta dolgozik (az apja cégében) tehát anyagilag nem áll rosszul, meg vállalkozást is csinál most, igazából a nagyon zavaró tényező az a gyerek lenne. Persze szeretem a gyerekeket nincs ezzel gond, már találkoztam is a kislánnyal nagyon aranyos. Csak nemtudom, hogy álljak hozzá vagy hogy szüleim mit szólnának vagyis ez olyan furcsa lenne, nagyon félek ettől. Többé kevésbé már "szerelmet" vallott nekem szóval igazából rajtam áll a dolog, hogy lesz-e valami. Ti mit tennétek? Van még sok kedves okos jó pasi akit megkaphatnék és nekik gyerekük sincs. Csak nem Ő lenne az a baj...
Nem. Eleve súlyos mínusz pont a becsúszott gyerek, de már önmagában sem szívesen vagyok gyerekes apával (gyerektartás, ex, saját család iránti vágy csökkenése). További mínusz a családi vállalkozás, nekem ezekkel a "bedolgozom apámhoz" munkákkal nincs jó tapasztalatom.
De ettől még te összejöhetsz vele, nem kell az internet népével megszavaztatni.
Én azt gondolom, ha valakinek van egy gyereke, teljesen mindegy, tervezi, vagy becsúszik, az a lényeg, hogy tud-e felelősséget vállalni érte?
Vagyis, írtad, hogy dolgozik, igyekszik, tervei, céljai vannak. Tetszik, emberileg, és pozitív dolognak tartod. Nekem pozitív, ha egy apa egyáltalán foglalkozik egy tönkrement kapcsolat után a gyerekével..
Az, hogy lesz vele, vagy veletek is az a pici ember (aki semmiről nem tehet) miért lenne baj?
Senkit nem fog bántani, sőt, tanulhat a gyerekektől sok felnőtt. Ha szereted a férfit, így fogadd el, ha nem menj tovább, keress mást.
Ha gyerektelen, az se biztos, hogy lájkolja majd a szülői kör, meg a baráti társaság.. ennyit erről.
43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!