Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznátok erőszakos sráccal ezek után?
ja èn kèrek elnèzèst!
mèg őt kell sajnálni mert nem erőszakolhatott meg!
az a pasi akit felizfatnak ès nem tud magának parancsolni az egy állat nem ember.
az ember nem ösztönlèny.
köszi a válaszokat ostobák
Kisanyám, ebben a buliban az egyetlen ostoba te vagy!
... és még ki is szerkeszted! :D
Nem hibás vagy hanem ostoba naiv kislány.
Én elsö randin már aludtam a páromnál, de tudtam, hogy ha kell, le is fekszek vele.
Nem provokáltam, de bennem volt hogy ö lehet, keringőnek fogja fel és esetleg él a helyzettel. De volt nálam gumi és felkészültem hogy lehet, csak szexelünk egyet.
Végül nem ért ugy hozzám (csak második randin pettingeltünk), ám ezt elöre nem tudhattam.
Ha nem akarod, hogy bántsanak, nem kell felmenni hozzá , pláne nem huzni öt, mert az olyan férfi bizony megdug.
"az a pasi akit felizfatnak ès nem tud magának parancsolni az egy állat nem ember.
az ember nem ösztönlèny. "
Így van.
De, elég sokan ösztönlények.
Pl te is, hiszen megmutatta neked a domináns hímséget, te meg meg is adod neki magad, mert az (állati) ösztönöd ezt diktálja. Ha nem lennél ösztönlény, letojnád az arcot, és soha többé nem mennél a közelébe, de szeretnél, mert az ösztönöd irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!