Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkoznátok erőszakos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoznátok erőszakos sráccal ezek után?

Figyelt kérdés
van egy pasi aki udvarol nekem, ès most lett vège egy hosszabb kapcsolatomnak, nem akarok fejest ugrani hirtelen semmibe de ismerkedek mert talán könnyebb. a lènyeg az hogy a múltkor felmentem a sráchoz, ès kissè ijesztő volt amit csinált, lefogott az ágyon ès csókolgatott stb. de szólram neki , hogy ezt mèg így nem kène, de nem engedett el, ès csak mosolygott rajtam, már szinte fájt is ahogy lefogott, ès kezdtem tènyleg beparázni. szerintetek ezt csak amolyan fètisből csinálta, vagy ...hát remèlem nem csinálna olyat igaziból?! nem tudom eldönteni
2017. jún. 13. 13:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

ja èn kèrek elnèzèst!

mèg őt kell sajnálni mert nem erőszakolhatott meg!

az a pasi akit felizfatnak ès nem tud magának parancsolni az egy állat nem ember.

az ember nem ösztönlèny.

köszi a válaszokat ostobák

2017. jún. 13. 19:24
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Kisanyám, ebben a buliban az egyetlen ostoba te vagy!

... és még ki is szerkeszted! :D

2017. jún. 13. 20:15
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

Nem hibás vagy hanem ostoba naiv kislány.

Én elsö randin már aludtam a páromnál, de tudtam, hogy ha kell, le is fekszek vele.

Nem provokáltam, de bennem volt hogy ö lehet, keringőnek fogja fel és esetleg él a helyzettel. De volt nálam gumi és felkészültem hogy lehet, csak szexelünk egyet.

Végül nem ért ugy hozzám (csak második randin pettingeltünk), ám ezt elöre nem tudhattam.

Ha nem akarod, hogy bántsanak, nem kell felmenni hozzá , pláne nem huzni öt, mert az olyan férfi bizony megdug.

2017. jún. 14. 06:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"az a pasi akit felizfatnak ès nem tud magának parancsolni az egy állat nem ember.

az ember nem ösztönlèny. "

Így van.

De, elég sokan ösztönlények.

Pl te is, hiszen megmutatta neked a domináns hímséget, te meg meg is adod neki magad, mert az (állati) ösztönöd ezt diktálja. Ha nem lennél ösztönlény, letojnád az arcot, és soha többé nem mennél a közelébe, de szeretnél, mert az ösztönöd irányít.

2017. jún. 14. 12:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Dehogy találkoznék.
2017. jún. 14. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!