Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha egy férfi, akit netem ismertem meg, nem akarja megadni a telefonszámát?
Figyelt kérdés
Mindig kitér előle, ha kérem, mintha fel sem tettem volna neki a kérdést... Észre sem veszi. 1 hónapja levelezgetünk. Igaz nem magyar, Ausztria.2017. jún. 11. 22:04
11/13 anonim válasza:
#10: Hát persze. :) Kb. mintha azt mondanám, hogy azért ismerkedek nagymellű csajokkal, mert kedvesebbek.
#12: Legyek irigy a külföldiekre, amikor Londonban élek? :D Bocs, inkább sörözök velük. Csak, hogy tudd, az összes külföldi ismerősöm a magyar lányokat tartja a leganyagiasabbnak és legfelszínesebbnek. Erre legyek irigy? :D Maradok inkább az északi lányoknál a kedvességük miatt és a déli lányoknál a nyitottságuk miatt.
12/13 Fish1 válasza:
Ha kitér előle, akkor nyilván nem akarja megadni. És ha nem akarja megadni, akkor nem tudod kikényszeríteni belőle, viszont azt jól mutatja, hogy nem gondolja komolyan az egész dolgot.
13/13 anonim válasza:
"Nem kedvelem a magyarokat, mert általában nagyobb se..fejek a külföldieknél....." "trógerek" Ezek nem magyarok voltak, csak magyarul beszéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!