Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudok kiigazodni ezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kiigazodni ezen a pasin, help?

Figyelt kérdés
Nemrég ismerkedtünk meg, igazából még csak párszor találkoztunk, de neten minden nap beszélünk azóta is. Elég sokszor szexről, de nem csak. Most épp elutazott egy céges csapatépítőre, de írta, hogy hiányzom neki. Meg írta már azt is, hogy gondol rám. Mikor viszont én írtam neki ilyet, akkor mintha megijedt volna. És most említettem neki, hogy lesz ez a Szabihíd de jó, jó lenne elmenni, de nem adott egyértelmű választ. Nem tudok kiigazodni rajta, most csak szexet akar, vagy ismerkedni is? Mikor épp "hidegebb" vagyok vele, kedveseket ír, de mikor én vetek fel valami közös programot vagy és írok kedvesebbet, rögtön hátralép. Mi ez? Játszma, csak taktikázik? De mi értelme van ennek? Csak szarul vagyok tőle, és ha ez tovább folyik, inkább leépítem. :(

2017. jún. 5. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Tippelhetek, 22-23 évesek lehettek max.

Azok még csak beszélnek a szexről..., a nagyok csinálják.

2017. jún. 5. 22:07
 2/9 A kérdező kommentje:
én 24, ő 27. az hogy beszélünk róla, nem jelenti hogy nem csináljuk, de most én is meg ő is elfoglalt és nem tudtunk annyiszor találkozni, eddig élőben még csak petting volt meg orál. de nem a szex a lényeg a kérdésemben, hanem hogy nem tudom hova tenni a viselkedését. ha csak szexet akar ok, de akkor ne kedveskedjen, ne mondja hogy hiányzom meg ilyenek...
2017. jún. 5. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:

"élőben petting volt meg orál"...

nem akarlak elkeseríteni, de sanszos hogy gyenge az orálod.

ez van.

mert ha jól csináltad volna, nem taktikázna, meg szórakozna, hanem egyenesen szervezne vmi programot, ahol legalább egy jó szex összejöhet, a többi meg majd alakul.

Én abban az esetben húzom az időt, ha

1. van más nő is a képbe, aki előrébb van hogy szeretnék tőle valamit

2. élő találkozáskor nem jött be annyira a nő, nem volt olyan a csók, stb nem fogott meg, de azért egy szexre csak jó lenne, vagy akár komolyabbra is ha az előbbi működik, úgy ahogy, és a nő is fogékony a komolyabbra (ha már régóta vagyok egyedül, simán belemennék egy ilyenbe)

3. szerintem ez részéről, meg részedről is irdatlan nagy f/*/szság, hogy "nincs időnk". Arra van időd, amire akarod hogy legyen. Ennyi! a többi mind csak kifogás.

26/F

2017. jún. 6. 07:49
 4/9 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy nem a szex reszevel van a baj. :D

Nemtom, majd lesz vhogy. Csak kicsit raporogtem...

2017. jún. 6. 10:31
 5/9 anonim ***** válasza:

1. Ugy nez ki mintha TE jatszmaznal " Mikor épp "hidegebb" vagyok vele ".

2. Talan nyomulsz es csak te kepzelsz bele tobbet a dologba.

3. Ennyi idosen ha csak ilyen " komoly" temakat erintetek es foleg a szex a tema, de talalkozni nem talalkozok, nincs meg az allando erdeklodes, figyelem, akkor szerinted mit akar?

En ezt akkor csinaltam a csajjal amikor csak uriteni akartam es o tokeletes alany lehetett volna, mert picit butacska volt, konnyen kaphato, es nagyon naiv. Nem hasznaltam ki, megorjitett azzal,hogy hol tartozkodobb volt maskor meg kedveskedett velem es mindenkepp talizni akart. En meg elfoglalt voltam, annyira nem is erdekelt a csaj, szoval pattintottam.

Te se kellesz tobbre. Ha VALOBAN erdekelsz egy ferfit az NEM igy fog veled viselkedni. Ez az egesz gyerekes es kb azthittem 20 alatt vagytok mind2en.

Bocsanat,hogy oszinte voltam nekem ez a velemenyem errol. Felesleges az amitas.

F/22

Ui: van baratnom szoval nem arrol van szo,hogy csak jatszok a nok erzeseivel bla bla.

2017. jún. 6. 10:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Hat akkor viszont nem tudsz jol szopikazni. Tuti hogy csak kamolyasra kellesz. Figyelj nem kene szet rakni azonnal ez a kulcsa mindennek.
2017. jún. 6. 10:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Kamatyolasra*
2017. jún. 6. 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Edes bogaram azt meg tanuld mar meg,hogy eleg sokan a csillagos eget is lehazudjak neked ha ennek latjak hogy bedolsz.

Nincs idotok..aha akkor 1 dolgot javaslok.

Surgossen nolj fel!

2017. jún. 6. 10:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem gyanús, hogy csak szexet akar. Volt pár olyan férfi az életemben, aki hazudozott, csak hogy ágyba vigyen. Taktikáznak ők is, tanulj belőle, ahogy én is. ;)
2017. jún. 6. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!