Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok kiigazodni ezen a pasin, help?
Tippelhetek, 22-23 évesek lehettek max.
Azok még csak beszélnek a szexről..., a nagyok csinálják.
"élőben petting volt meg orál"...
nem akarlak elkeseríteni, de sanszos hogy gyenge az orálod.
ez van.
mert ha jól csináltad volna, nem taktikázna, meg szórakozna, hanem egyenesen szervezne vmi programot, ahol legalább egy jó szex összejöhet, a többi meg majd alakul.
Én abban az esetben húzom az időt, ha
1. van más nő is a képbe, aki előrébb van hogy szeretnék tőle valamit
2. élő találkozáskor nem jött be annyira a nő, nem volt olyan a csók, stb nem fogott meg, de azért egy szexre csak jó lenne, vagy akár komolyabbra is ha az előbbi működik, úgy ahogy, és a nő is fogékony a komolyabbra (ha már régóta vagyok egyedül, simán belemennék egy ilyenbe)
3. szerintem ez részéről, meg részedről is irdatlan nagy f/*/szság, hogy "nincs időnk". Arra van időd, amire akarod hogy legyen. Ennyi! a többi mind csak kifogás.
26/F
Biztos, hogy nem a szex reszevel van a baj. :D
Nemtom, majd lesz vhogy. Csak kicsit raporogtem...
1. Ugy nez ki mintha TE jatszmaznal " Mikor épp "hidegebb" vagyok vele ".
2. Talan nyomulsz es csak te kepzelsz bele tobbet a dologba.
3. Ennyi idosen ha csak ilyen " komoly" temakat erintetek es foleg a szex a tema, de talalkozni nem talalkozok, nincs meg az allando erdeklodes, figyelem, akkor szerinted mit akar?
En ezt akkor csinaltam a csajjal amikor csak uriteni akartam es o tokeletes alany lehetett volna, mert picit butacska volt, konnyen kaphato, es nagyon naiv. Nem hasznaltam ki, megorjitett azzal,hogy hol tartozkodobb volt maskor meg kedveskedett velem es mindenkepp talizni akart. En meg elfoglalt voltam, annyira nem is erdekelt a csaj, szoval pattintottam.
Te se kellesz tobbre. Ha VALOBAN erdekelsz egy ferfit az NEM igy fog veled viselkedni. Ez az egesz gyerekes es kb azthittem 20 alatt vagytok mind2en.
Bocsanat,hogy oszinte voltam nekem ez a velemenyem errol. Felesleges az amitas.
F/22
Ui: van baratnom szoval nem arrol van szo,hogy csak jatszok a nok erzeseivel bla bla.
Edes bogaram azt meg tanuld mar meg,hogy eleg sokan a csillagos eget is lehazudjak neked ha ennek latjak hogy bedolsz.
Nincs idotok..aha akkor 1 dolgot javaslok.
Surgossen nolj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!