Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudok kiigazodni ezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kiigazodni ezen a pasin mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki nekem nagyon bejön, szeretnék vele összejönni. Már volt egy talink is, de csak beszélgettünk. Aztán 1hétig nem hallottam felőle semmit, eltűnt.A talin megdumáltuk, hogy majd találkozunk egy szórakozóhelyen, de oda nem jött el. Aztán másnap keresett, megkérdezte, hogy én voltam e a buliba. Azt mondta, ő azért nem ment mert nagyon fáradt volt(dolgozott este is ez tuti).Most megint kérdezte, hogy a köv. buliba megyek-e , mondtam, hogy még nemtudom. Ő azt mondta lehet hogy ott lesz. Mit csináljak, elmenjek a buliba?Egyébként félénk, csendes fiú, tuti nincs másik nő a dologban és olyan, mintha félne egy kapcsolattól, régóta nem volt barátnője.Van esélye ennek a dolognak?
2009. ápr. 12. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el a következő bulira! :-) Egy esélyt adhatsz egy következő talinak bár nem tudom, hogy egy buli keretein belül mennyire lehet ismerkedni, beszélgetni. Szerintem talira más időpontot és helyet kellett volna kinéznetek de ez csak az én véleményem! Ha ismét közbe jön valami az már nem hinném, hogy véletlen lenne. De én mindenképp elmennék a helyedben! Lehetőleg ne menj egyedül mert előfordulhat, hogy nem szólít majd meg azonnal és akkor nem üldögélhetsz egy magad és legalább a barátnőid addig biztatnak majd! Ha viszont egész éjszaka nem szólít meg és biztos vagy abban, hogy látta, hogy ott vagy akkor ne foglalkozz Vele! Azt mondod csendes típus, lehet, hogy egy picit félénkebb de azért megszólítani biztosan megtud! Sok sikert! ;)
2009. ápr. 12. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha félénk, akkor szerintem menj el, de ha akkor sem lesz ott, akkor ne csináldd tovább...
2009. ápr. 12. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Hívd fel buli előtt, hogy elindul-e?

De meg is kérdezheted, szeretné-e, hogy te ott legyél...

2009. ápr. 12. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tanácsos felhívnia ... Ha a fiút érdekli, hogy ott lesz -e akkor Ő is elmegy mindenképp vagy felhívja a lányt, hogy készülődik -e már vagy, hogy mikor indul mert esetleg mehetnének akár együtt is! Én nem támogatom, hogy a lány tegye meg az első lépést mert én pl. már sokszor jártam vele pórul. Elijesztheti a srácokat ha a lány az aki inkább kezdeményezőbb típus! Vagy ... úgy gondolhatják, hogy már tuti befutók nála! Szerintem az a biztos, hogyha a srác nem keresi a buli előtt telefonon akkor is menjen el, ha ott lesz a pasi és tényleg szeretne vele megismerkedni biztosan lefogja szólítani! Onnantól meg már rajtuk múlik ... :)
2009. ápr. 12. 18:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Hú de utálom ezt a hozzáállást a dolgokhoz. Elhív aztán, sz..ik szólni, hogy nem megy el. Kit érdekel, hogy mi lesz a másikkal. Ettől függetlenül szerintem adhatsz neki még egy esélyt.
2009. ápr. 12. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!