Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nagy elvárás, hogy ha valakivel beszélek online (ismerkedés) úgy, hogy elvileg ő is érdeklődik. Akkor elvárom mégha dolgozik is (fogászatiasszisztens), és elérhető, hogy legalább 2-3 órábként vágjond oda 1-1 mondatot?
75% te vagy az idegbeteg, és igaza van a kérdezőnek, tedd össze a kezed, hogy találtál egy olyan szerencsétlen palit, aki eltűr maga mellett.
Tipikusan az vagy, aki nem önmagában keresi a hibát, hanem mindnek másban. Néznél egyszer magadba.
Munkaidőben pont teszek rá, hogy a pasi, akivel talán összejönnénk, mit vár el tőlem. A munkám az a munkám, a magánéletem meg a magánéletem, ha pár percre keverem is a kettőt egy esti hívás vagy egy ötperces munkaidős csetelés miatt, akkor sem hagyom, hogy huzamosabb ideig keveredjenek. A főnököm sem várja el, hogy a szabadnapjaimon pár óránként hívogathasson, és érdemben társalogjunk is a munkáról, majd pont egy olyan pasitól fogom eltűrni a számonkérést, akit még nem is láttam élőben.
Oh és igen, nekem is van párom, aki képes felfogni, hogy ha dolgozok, akkor dolgozok, és minden más le van tojva olyankor, mert a munkámat is legalább annyira imádom, mint őt, de mindennek megvan a maga helye és ideje.
Sajnos volt szerencsém a "fajtádhoz" Kérdező. Nem vakkantottam oda időben, már zsarolt, kibukkott rám. Borzalmasan fárasztó.
És arra nem gondotlál, hogy a netet munka miatt használja?? Mert neten/mobilon tényleg könyebb összegezni. Nekem is sokszor van, hogy "csak" fel megyek netre (bocsanat, ha térképre van szükségem egy idegen városban). A barátaim tudjak hogy ilyenkor nem vagyok otthon, nem írnak.
Ó és van s"sokkal rosszabb" . Ha ne talán, biciklizni megyek, akkor 3-4 órára is el merek mozdulni a net melől.. Jaj akkor összedől a világ?
Ha egész nap ne irok/ir valaki akkor kedvesen megkérdezzuk a másikat hogy baj van?mi történt.. Ilyenkor szokott lenni hogy ja utazik.. Ennyi. Es bekesen, vidáman lerendezzuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!