Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki külsőleg egy tökéletes nő?
Úgy, mint én.
Bokasüllyedésem van, és nagyon erős szőrzetem, sőt az állam amit gyakran gyantázok, néhol borostás amit vastagon alapozózok. 44 éves 163 cm magas 75 kg nehéz vagyok. Hasra mellre és karra hízós, ott van egy kis felesleg, de arányos, vagyok, nem dagadt.
Hajam egyenes vadtag szálú, félhosszú barna színű, itt-ott ősz hajszál fellelhető hosszas keresgélés után.
Arcom szimetrikus, szemem nagy, és barna, szemöldököm szép ívű, alig szedett. Szempillám kétsoros és rövid egyenes. 44 évesen 33-nak nézek ki kb.
Szám szép ívű, gyakran mosolygok, ami jól áll, igaz a szemeim ettől olyanok lesznek, mint egy mongolé. Kicsik a kezeim, körmeimet rágom amikor senki sem látja, tök rövidek. Fenekem szép és nem hízok rá, a lábaimra sem, azok is klasszak, leszámítva, hogy rövid a bokám. Fogaim szép fehérek, de amalgámtöméseim vannak amit nincs pénzem kicseréltetni, és ettől úgy néznek ki, mintha lukasak lennének, úgyhogy inkább nem kacagok nyilvánosan. Mozgásom szép. Humorom jó. Kedves vagyok, ha ezt kapom vissza. Együttérző és bátor korrekt nő vagyok. A párom azt mondja én vagyok a tökéletes nő, aki pedig nem kapott meg de akart, annak én vagyok a végzet asszonya. Hát ilyen egy tökéletes nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!