Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Képek! ) Szépek ezek a lányok? Mutatok 7 nőt! Melyik szép szerintetek?
2017. jún. 3. 04:35
11/25 anonim válasza:
Mindegyik gyönyörű. Nekem külön tetszenek a hajszínek is. Én is szerettem volna ilyet, de nekem nevetségesen áll sajnos.
12/25 anonim válasza:
Mindegyik modell kategória. Szépek.
Mi értelme van ennek a kérdésnek?
13/25 RoseTyler válasza:
Ha cserélnem kéne valamelyikükkel, az az 1. lenne. De a második se rossz. A többi nem tetszik.
14/25 anonim válasza:
Nagyon szépek de sok munka van mögötte, egy feltűnő hajszínt mindig kordában kell tartani, ápolni mert kifakul. A legtöbbnek be is van sütve, fazonra szárítva a képeken. Hozzá mindig sminkelni kell, hogy tip top legyen, hát nem tudom nekem nagyon tetszenek, mert nőiesek de nem mindenkinek állna jól. Pl egy csúnya arcú lányon nem annyira.
15/25 anonim válasza:
A 6. tetszik. A többi nem jön be.
17/25 anonim válasza:
Agyon sminkelve/retusálva stb. nem nehéz szépnek lenni.
18/25 anonim válasza:
A 3. és a 6. szép lenne normális hajszínnel, a többi átlagos, vagy kifejezetten nem tetszik.
19/25 Sunshinedoll válasza:
Mindegyik átlagon felül szép és dekoratív. Az első meg a harmadik fogott meg a legjobban amúgy. Meg talán az utolsó.
25l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!