Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szép a szobám? (ha elkészül...

Szép a szobám? (ha elkészül mutatok képet)

Figyelt kérdés

Lila fal,gyapjúfehér puha padlószőnyeg,fehér ajtó,fehér ablak,zöld függöny.a bútorokat (azokat még nem vettem meg,én ezeket szeretném)diófa-fehér gardrób,íróasztal,komód.

azt nem tudom,h az ágyra milyen színű plédet tehetnék.

14/L vok.eddig a két tesómmal voltam egy szobában,szal ennek a szobának nagyon örülök.

ötleteket,véleményeket szeretnék kérni,please!

ha a bútorokat is megvegyük akkor mutatok képet.(egyébként ha valakit érdekel szívesen leírom a költségeket és a boltokat).

(:

2012. aug. 12. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha mutatsz képet, írunk véleményt! :)
2012. aug. 12. 20:53
 2/6 A kérdező kommentje:
deh eddig.
2012. aug. 12. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szép lehet, így elképzelve, bár én nem zöld függönyt tettem volna, hanem rózsaszínt, azzal lényegesen melegebb hatást lehet elérni.

Az ágyra is pinket, vagy ha nem tetszik, bézs színűt vegyél.

2012. aug. 13. 09:25
 4/6 A kérdező kommentje:
A pink tetszik.köszi(:
2012. aug. 13. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a leírás alapján. Egyedül annyi lepett meg, hogy a lila falhoz zöld színű függönyt választottál, viszont tudom, hogy bizonyos árnyalatok tényleg nagyon vidám hatásúak együtt. Mivel alapvetően a fehér szín jellemző a szobádra, a lila fal mellett a zöld az egyetlen dominálóbb szín, így én ugyanolyan zöld ágytakarót javaslok.
2012. aug. 13. 21:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm.:)
2012. aug. 18. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!