Szép a szobám? (ha elkészül mutatok képet)
Figyelt kérdés
Lila fal,gyapjúfehér puha padlószőnyeg,fehér ajtó,fehér ablak,zöld függöny.a bútorokat (azokat még nem vettem meg,én ezeket szeretném)diófa-fehér gardrób,íróasztal,komód.
azt nem tudom,h az ágyra milyen színű plédet tehetnék.
14/L vok.eddig a két tesómmal voltam egy szobában,szal ennek a szobának nagyon örülök.
ötleteket,véleményeket szeretnék kérni,please!
ha a bútorokat is megvegyük akkor mutatok képet.(egyébként ha valakit érdekel szívesen leírom a költségeket és a boltokat).
(:
2012. aug. 12. 20:06
1/6 anonim válasza:
Ha mutatsz képet, írunk véleményt! :)
2/6 A kérdező kommentje:
deh eddig.
2012. aug. 12. 21:21
3/6 anonim válasza:
Szép lehet, így elképzelve, bár én nem zöld függönyt tettem volna, hanem rózsaszínt, azzal lényegesen melegebb hatást lehet elérni.
Az ágyra is pinket, vagy ha nem tetszik, bézs színűt vegyél.
4/6 A kérdező kommentje:
A pink tetszik.köszi(:
2012. aug. 13. 19:58
5/6 anonim válasza:
Nekem tetszik a leírás alapján. Egyedül annyi lepett meg, hogy a lila falhoz zöld színű függönyt választottál, viszont tudom, hogy bizonyos árnyalatok tényleg nagyon vidám hatásúak együtt. Mivel alapvetően a fehér szín jellemző a szobádra, a lila fal mellett a zöld az egyetlen dominálóbb szín, így én ugyanolyan zöld ágytakarót javaslok.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm.:)
2012. aug. 18. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!