Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz ha lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha lány létemre bejelölök egy pasit Facebookon ismerkedés végett?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett és kíváncsi lettem a személyiségére.De lehet hogy elküld a francba...nem vagyok ronda,de nem lehetek mindenkinek az esete...
2017. máj. 30. 23:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem jelölsz nem gáz, más meg úgysem érdekel.
2017. máj. 30. 23:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz! Elvégre egyenjogúság van, vagy mi a fene.

Ha lepattint, ... hát na bumm! Majd találsz másikat.

2017. máj. 30. 23:35
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem gáz, tedd azt.

Jól elbeszélgetsz magaddal egyébként.

2017. máj. 30. 23:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha férfi kell, jobban jársz ha te keresel magadnak. Csak sok nő erre még nem jött rá és vár inkább a csodára.

Logikus, mivel férfiként a nők lekoptatnak, ha kezdeményezni próbálsz.

2017. máj. 30. 23:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Akárhányszor is kérdezitek még meg, nem, továbbra sem gáz. Csak írj is mellé valamit, az úgy elég hülyén jön ki, hogy szimplán megjelölöd ismeretlenül. Itt az általatok hőn áhított egyenlőség korszaka, hát tessék kezdeményezni. Ha elküld, hát így jártál, nekünk, férfiaknak ezerszer át kell esnünk az ilyesmin, mégis elvárjátok tőlünk, hogy ezer pofon után is keljünk fel a földről, és kezdeményezzünk, ha barátnőt akarunk.
2017. máj. 30. 23:41
 6/13 anonim ***** válasza:

DO IT !

JUST DO IT!

2017. máj. 30. 23:48
 7/13 anonim ***** válasza:

Engem tegnap bejelölt egy hölgy. Írtam neki, hogy üdv, szerintem nem ismerjük egymást, netán találkoztunk valahol?

A facebookot nem ismerkedésre használom, csak valódi ismerőseim vannak rajta, így természetes, hogy visszakérdezek, ha ismeretlen jelöl be. Ki is derült, hogy egész véletlen volt. :)

26/F

2017. máj. 31. 04:57
 8/13 anonim ***** válasza:

Én így jöttem össze párommal :) Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy összekevertem valakivel. Így mikor rámírt, hogy honnan ismerjük egymást, elég kellemetlenül éreztem magam, és egyből visszavonulót fújtam, sűrű bocsánatkérések közben. Ő ellenben megragadta az alkalmat, és elhívott randira. Azóta is életem legjobb tévedésének tartom, hogy bejelöltem.

Szóval hajrá, legrosszabb esetben visszautasít, az meg nem a világ vége :)

2017. máj. 31. 08:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Persze, írj rá!

Ha visszautasít, akkor legalább megpròbáltad, ha meg sem próbálod, eleve veszett fejsze nyele. :)

Én is simán kezdeményezek, ha tetszik valaki :)

19/L

2017. máj. 31. 09:09
 10/13 anonim ***** válasza:
En is igy jottem ossze az exemmel. Nem gaz :)
2017. máj. 31. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!