Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk az pozitívum vagy negatívum, ha a srác a lánnyal való első találkozásnál irtózatosan és hangosan el kezd röhögni?
Komoly kérdés, úgyhogy csak értelmes válaszokat kérek.
köszönöm.
Nekem volt ismerősöm aki a legotrombább dolgon is iszonyat hangosan és artikulátlanul röhögött.
Ebben szinte semmi vidámság nincs, csak mutatni akarja, hogy ő milyen vidám és jó fej de inkább ijesztő és szánalmas.
Én 2 hónapja voltam együtt a párommal, amikor háttal állt nekem és valami hülyeséget beszélt (sajnos már nem emlékszem, mi volt), én pedig épp ittam, és úgy elkapott a röhögés, hogy fellocsoltam a fél járdát, az orromon is jött. Én majdnem elbőgtem magam, annyira gusztustalan volt, ő meg alig bírt zsepit adni, úgy röhögött, azóta is emlegeti. Ezt utána szándékosan is eljátszotta, hogy direkt megröhögtetett, ha ittam, de egyszer majdnem megfulladtam, és rohadtul felszívtam magam, szóval már nem meri csinálni. :D
Olyan jók ezek a kérdések, mindig rájövök, hogy két funkcionális nyomorékként élünk együtt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!