Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pozitívum, vagy negatívum, ha egy lány "könyvmoly"?
Számomra pozitív.
Nem néz furán,mikor hosszasan keresgélek 1-1 könyves boltban,van +1 közös téma és az ilyen lányok kevésbé olyanok,mint a mai fiatalok többsége.
Igen, bár nem tudom nálad mit jelent ez.
Miket olvasna ?
Egyik sem...
De pozitív, hogy van egy hobbija.
Egy a fontos, hogy ne "típikus" könyvmoly" legyen.. A visszahúződó 2 szót nem beszelő, az olvasottsága, és tájékozottsága ellenére poént nem értő.
Tehát ha tudja ugyanúgy tartani a mértéket. Az egyensulyt, mint amire más hobbinál is szükséges a normális élethez,mkapcsolathoz.
Mindenesetre, ahogy írták pozitívum, hogy nem a hetvégi berúgásról és a " mit vettem utoljára a plázában"-ról szól az élete.
Önmagában semleges. Bár előny, ha müveli magát. (Ezt nem végzettségben mérem)
Ha mellette nem lehet kimozdulni vele, negatívum. Ha semmi más nem érdekli, negatívum. Ha csak hobbi, pozitívum.
24/F
attól függ mennyire befolyásolja amit olvas...
ha pl állandóan nyálas hülyeségeket olvas és álom világban él az negatívum...
22F
Azokat a pasikat, akik egyejszakas kalandot keresnek nem erdekli, esetleg taszitja.
Viszont egy normalis pasinak semmi baja nem kellene legyen ezzel, normal esetben, de csak akkor, ha tenyleg nem viszi tulzasba. Konyvmoly alatt nem tudom, pontosan mit ertesz, de ha azt, hogy egesz nap olvas es semmi mast nem csinal, az nem hinnem, hogy pozitivum...
Maskulonben szerintem nincs ezzel gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!